Never Think

fic by Eve

Capitolul 6 – Not ok

laptop_by_zebasStăteam într-o poziţie cât se poate de incomodă. El îmi cuprinsese din nou faţa, ca şi cum urma să mă sărute.

Mă mai lăsasem păcălită de asta şi înainte de cateva ori, aşa că acum nu mă mai entuziasmam până nu se întâmpla cu adevărat. Dar pentru orice eventualitate, nu mă mişcam. Partea incomoda era că eu aveam o mână prinsă cumva între spătarul canapelei şi umărul lui, şi deja îmi amorţise, iar în cealaltă îmi ţineam limonada într-un echilibru precar. Dar cui îi mai pasă ? Savuram momentul aşa cum era.

Poate că de data asta chiar s-ar fi întâmplat. Sărutul, adică. Dacă nu ar fi început mobilul lui Rob să sune.

Eu am tresărit iar Rob a mormăit un cuvânt nu tocmai delicat, care nu se potrivea deloc cu veselia soneriei de mobil : Jingle Bells.

M-am uitat la el cu sprâncenele ridicate. Eram în august.

– Păstrez viu spiritul sărbătorilor, a mormăit Rob scoţându-şi mobilul fără să se uite la mine.

– N-am spus nimic…, am râs eu.

Se uită încruntat la mobilul care continua să cânte cu sunete de clopoţei.

– Scuze, chiar trebuie să răspund la asta, mi-a zis serios.

– Sigur, am zis. Poate te caută Moş Crăciun.

S-a strâmbat la mine.

Indiferent cine era persoana importantă cu care trebuia neapărat să vorbească (impresar, regizor, actor celebru sau vreo iubită ?), m-am gândit că are nevoie de puţină intimitate, aşa că m-am ridicat repede, varsandu-mi bineînţeles limonada pe covor (« O nu ! Ginul ! » a exclamat Rob panicat când a văzut). Am ieşit din camera cu mişcări inconştiente de parcă eram setată pe pilot automat.

M-am dus în bucătărie. Nu încercam să ascult, dar auzeam fără să vreau frânturi din conversaţie. Părea că se ceartă în şoaptă cu cineva. Spunea foarte des « Ştiu !» şi celălalt cuvânt, cel nu foarte delicat. Mi s-a părut la un moment dat că mi-am auzit numele, dar s-ar putea să fie de vină doar auzul meu prost. Totul a durat cam un minut. Apoi am auzit canapeaua scârţâind şi am ştiut că s-a ridicat să plece. Ştiam de la început ca o să plece, deci nu mă mira deloc. Se repeta povestea. Dar poate că data asta primesc măcar şi o explicaţie. Şi speram să nu fie iar aia cu « nu vreau să te implic în nebunia asta mediatica».

– Îmi pare rău, trebuie să plec, a zis el văzându-mă.

Evident. În apărarea lui, măcar arăta nefericit de parcă într-adevăr îi pare rău.

– Ok, am zis eu stăpânindu-mi cu greu frustrarea.

Nu urmează nici o explicaţie ?

– Am uitat de… o chestie la care trebuia să mă duc.

Eh, mă mulţumesc şi cu asta.

– Dar hai să ieşim diseară, a propus el.

Aşa mai merge…

– Ok, am zis eu zâmbitoare.

Mi-a zâmbit şi el.

– Vin să te iau.Pe la 8 ?

– Ok.

Am dezvoltat un tic verbal : « ok ». Dar orice alt cuvânt e greu de pronunţat când zâmbeşti larg în acelaşi timp.

– Abia aştept, a spus el.

Asta implică o anumită doză de nerăbdare, pe care o simţeam şi eu, doar că probabil de zece ori mai intens decât el.Eu ştiam că o să o iau razna până la ora 8.

Chiar când el se pregătea să iasă, a ciocănit cineva la uşă. M-a surprins, dar am deschis din reflex.

– Iartă-mă, a strigat Darra chiar înainte să apuc să deschid uşa complet. Nu ştiu ce-a fost în capul meu că am crezut prostiile alea…

A intrat şi m-a îmbrăţişat cu forţa.

– Iartă-mă, mă rugă ea din nou. M-am gândit mai bine, şi n-are nici o logică. Mi-ai fi spus dacă te întâlneai cu el de mai mult timp, n-ai fi putut să ascunzi aşa ceva, nu ? Şi te cred că nu l-ai recunoscut. Pentru că până la urmă nici eu n-am crezut că poate să fie într-adevăr el ! După cât de mult timp am fost fana lui, cine ar fi crezut că nu-l recunosc când îl văd ? râse ea. Dar ţii minte că ţi-am zis la început că e el ?

Făcu o scurtă pauză în monolog ca să îmi dea drumul şi să se uite la mine cu remuşcare :

– Uite cum bat câmpii şi tu…săraca de tine, eşti încă în stare de şoc. Pari atât de speriată, îmi plânse ea de milă. Eşti palidă.

Bineînţeles că sunt speriată ! Uite în ce situaţie mă aflu.

Şi abia atunci Darra s-a uitat la persoană din spatele meu.

– A, a exclamat ea surprinsă.

Dacă e să văd partea bună, măcar n-a ţipat. Încă.

– Hei, a salutat-o Rob prietenos.

Ştiam cum trebuia să pară în ochii ei. Aş fi vrut să am o explicaţie care să sune credibil dar ce puteam să-i spun ? Darra o să creadă că am minţit, şi că nu am avut îndeajuns de multă încredere în ea ca să-i spun că sunt cu Robert. O să creadă că aveam o relaţie secretă de care nu îi spusesem. Şi poate că asta nici nu mai era atât de departe de adevăr acum, că urma să am o întâlnire adevărată cu Rob!

Situaţia mă depăşea. Nu credeam că lucruri din astea se întâmplă în realitate. De ce n-a putut Darra să întârzie măcar cu câteva minute ?

Acum se uita urât la mine şi nu voiam să îmi imaginez la ce se gândea.

L-a fel de brusc cum a venit, s-a întors pe călcâie şi a plecat, ignorându-mă când am strigat după ea.

Am rămas în usa uitându-mă la pasii ei apasati. Nu era cazul să fie atât de dramatică.

– Ce-i cu ea ? a întrebat Rob confuz.

– E prietena mea, i-am explicat. A citit revista. E supărată pentru că are impresia că i-am ascuns că mă văd cu tine.Se simte lăsată pe dinafară.Şi tocmai i-am întărit convingerea când te-a găsit aici.

– E vina mea, oftă Rob

– Ce vina ai tu că ea nu mă crede ? am spus stupefiată.

– Ţi-am spus că toată lumea are de suferit în preajma mea. E vina mea că deja începi să-ţi pierzi prietenii.

Ca tot vorbeam de dramatism exagerat.

– Nici o grijă, ea e singura prietenă, deci nu mai am pe cine să pierd, am râs.

El s-a uitat speriat la mine. Nu cred că a fost o replică prea inspirată.

– Vrei să vorbesc cu ea ? se oferi el.

– Nu, am zis eu îngrozită de o asemenea perspectivă. Ce să-i spui ?

– Păi, nu ştiu. Să-i spun să se obişnuiască cu ideea ? zâmbi el insinuant.

Toate aluziile astea subtile ale lui nu reuşeau decât să crească sentimentul de anticipaţie din mine. Iar asta nu era neapărat bine, pentru că simţeam că explodez.

– O să-i treacă, am zis eu lipsită de convingere.

Mobilul i-a sunat din nou şi i-a adus aminte că se grăbea.

– Am plecat. Ne vedem diseară, şi-a luat el la revedere precipitat.

L-am urmărit pe fereastră cum a ieşit din bloc şi a coborât toate cele trei trepte dintr-o săritură, moment în care Os a început să-l latre cu îndârjire, obligându-l pe Rob să alerge ca să se refugieze în maşină. Os a urmărit până în capătul străzii maşină care pleca, dar apoi a renunţat.

Am râs. O să trebuiască să-i spun lui Os că retrag ordinul de atac asupra lui Rob. Bietul câine n-o să mai înţeleagă nimic, cu atâtea schimbări. Abia înţeleg eu… Dar acum nu-mi fac griji. Nu ma las deprimata nici de Darra. Nu ma gandesc la asta. Sunt fericită, am o întâlnire !

Aducându-mi aminte, am început să răscolesc prin dulap după ceva de îmbrăcat. Nu mi-a spus unde mergem, aşa că orice aş alege o să fie probabil total nepotrivit.

Analizam opţiunile întinse pe pat, când mi-a sunat telefonul fix. La început am crezut că e vreo alarmă, ceva… Pentru că nici nu ştiam cu sună fixul. Nimeni nu mă suna pe el. Am sperat că e Darra. Dar îmi era şi puţin teamă să nu-mi fi aflat cei de la revista numărul de acasă.

– Alo ? am zis cu o voce tremurătoare.

– Em.

Am recunoscut cu uşurare vocea lui Bill.

– De ce nu răspunzi la mobil ?

– L-am închis. Mă sunau să mă întrebe de Robert Pattinson.

– A, da. Păi deschide-l, mă costă o grămadă să te sun pe fix Şi intră pe net, îmi zise el entuziasmat.

Bill e mereu optimist şi fericit, aşa că nu era deloc ceva neobişnuit. Poate găsise nişte clipuri haioase pe youtube şi voia să mi le arate. Era genul lui.

– De ce ? am întrebat eu suspicioasă.

– Suntem faimoşi ! Am primit sute de mesaje pe site !

– Ce ? am zis nevenindu-mi să cred.

– Şi avem atât de multe oferte de concerte. Cred că am putea să programăm unul în fiecare seară pentru tot restul lunii ! Ne-au invitat până şi în Astoria !

Clubul de renume, în care visasem întotdeauna să cântăm. Acolo veneau oamenii importanţi care n-ar fi putut ajuta să semnăm cu o casă de discuri.

– Îţi dai seama ? continuă Bill.Astoria!

– Dar… de ce? Cum s-a întâmplat asta aşa… din senin?

Nu voiam să-i stric bucuria, dar lucrurile păreau cel puţin dubioase.

– Pentru că suntem buni, de aia ! zise Bill cu convingere.

– Ha, da sigur. Intru să văd şi vorbim.

Bill a părut jignit de lipsa mea de încredere în talentul nostru ca trupă, dar mi-a spus că n-am decât să intru pe internet să văd cu ochii mei. El trebuia să îl sune pe Theo iar apelul către mine îi terminase minutele naţionale incluse.

Am deschis calculatorul. Avea dreptate. Site-ul nostru înregistrase un număr record de vizitatori, iar adresa de e-mail era plină cu mesaje şi oferte de concerte de la managerii cluburilor din tot oraşul. Aveam chiar şi o invitaţie din America, şi nu părea o glumă ! Începusem să mă entuziasmez la rândul meu, dar când am început să le citesc pe fiecare în parte, mi-am dat seama că şi eu avusesem dreptate într-o privinţă : nu talentul muzical ne făcuse atât de populari dintr-o dată.

Către : bill@creepystrangers.com
De la : emily@creepystrangers.com
Subiect : motive greşite

Nu putem să acceptăm concertele alea. M-am uitat prin câteva mailuri şi majoritatea ne întreabă dacă credem că Robert Pattinson o să vină şi el să ne asculte. Iar restul probabil tot asta spera. Au impresia că sunt iubita lui şi că o să apară şi el acolo. Vor doar să-şi facă reclamă, ca să vadă numele cluburilor lor în presă!
Ce să mai zic de mesaje, care nu sunt de la fanii noştri, ci de la fanele lui Robert care mă informează că sunt foarte urâtă şi că mă detestă. Şi că dacă nu-l las pe Rob al lor în pace, mă blesteamă.

Am aşteptat răspunsul lui Bill, încercând să nu-mi amintesc ce mai citisem în mesaje că să nu mă apuce plânsul. Îi spusesem lui Rob că nu contează, că nu-mi pasă. Dar nu credeam că oamenii pot să fie atât de rai.

Nu puteam să mă gândesc la asta acum.

Dacă sunt bună la ceva, asta trebuie să fie ignorarea problemelor şi blocarea gândurilor neplăcute. Bineînţeles că nu le pot evita la nesfârşit, şi la un moment dat mă lovesc cu o forţă mult mai mare decât la început.

Cât aşteptăm mesajul în care Bill îşi cerea scuze şi recunoştea că se bucurase degeaba, am dat un search pe google cu numele lui Rob. Credeam că asta o să mă binedispună. Dar miile de poze cu el şi site-uri dedicate lui, m-au făcut să îmi dau seama că situaţia mă depăşea complet.

De la: bill@creepystrangers.com
Către: emily@creepystrangers.com
Subiect: funny

Ai văzut jocul ăla în care au pus fatza ta pe un corp de broascuta şi trebuie să te nimerească cu rachetele ca să te omoare? E super amuzant!Trebuie să-l vezi! Stai să caut să-ţi dau link.

De la: emily@creepystrangers.com
Către: bill@creepystrangers.com
Subiect: eşti prost?

Nu vreau linkul. Uciderea mea, chiar şi sub formă de broască, nu mi se pare amuzantă. Tu ai înţeles ce ţi-am spus? Nu vreau să ne construim o imagine profitând de pe urma faimei lui Robert.

De la: bill@creepystrangers.com
Către: emily@creepystrangers.com
Subiect: eşti nebună?

Dacă tu crezi că o să ratăm o asemenea şansă pentru că ai tu o criză de moralitate… sau ce e, te înşeli. De ce îţi pasă de ăla? N-ai zis că n-ai nici o treabă cu el? Lasă-i pe toţi să creadă ce vor dacă asta ne aduce nouă concerte. Poţi şi tu să te prefaci puţin, nu? Gândeşte-te la trupă! Theo e de acord cu mine.Şi deschide-ţi odată mobilul ăla, să vorbim!

L-am înjurat pe Bill cu voce tare şi nu i-am răspuns la mail. Nu voiam să vorbesc cu el. Aş fi vrut să vorbesc cu Darra, dar nu puteam. Nu era nimeni care să mă sfătuiască ce să fac. Trebuia să mă gândesc singură. Nu era vorba de moralitate…dar era pur si simplu gresit. Îmi venea să plâng dar depăşisem deja debitul de lacrimi în ultimele zile şi nu voiam să ajung o stropitoare umană.

După câteva minute a intrat şi Theo pe net.

De la: theo@creepystrangers.com
Către: emily@creepystrangers.com
Subiect: Te rog

Îmi pare rău Em. Ştiu că e o situaţie aiurea. Dar acum avem şansa să dovedim cât de buni suntem.Şi apoi n-o să mai conteze cu cine se zvoneşte că eşti sau nu eşti. N-o să mai conteze nimic altceva, decât muzica noastră. Gândeşte-te la asta. Avem nevoie de tine. Te rog vorbeşte cu noi!

Am înghiţit în sec. După mesajul ăsta mă simţeam vinovată că nu văd lucrurile din perspectiva lor. Eram egoistă. Poate exageram eu.

Am tastat un singur cuvânt şi i l-am trimis lui Theo: ok.

Apoi am căutat pe net jocul cu emily-broasca şi am omorât-o. Un fel de sinucidere.

Reclame

78 răspunsuri to “Capitolul 6 – Not ok”

 1. gabriela said

  wow, sunt prima care citeste fanficul..nu ca nu as fi verificat azi toata ziua blogul sa vad daca ai scris…:-p
  anyway, suna bine, si deja ai deschis noi portite spre o continuare destul de interesanta 😉
  bafta in continuare

 2. gabriela said

  adica nu fanficul..ci capitolul:-p

 3. mariana said

  hmm,yammy,mai vrem

 4. mariana said

  esti prima pentru simplul fapt ca am vrut sa mai citesc odata capitolul 5

 5. Cris said

  hei… grozav… sper doar sa ai net in continuare :)) situatia asta dintre ei se va prelungi la nesf? poate pana la cap 20 ajung si ei la intalnire ;)) oricum.. suapansul e totul! bravo :*:*:*

 6. oana said

  doamne e super…te ador….as vrea sa te intrec la scris dar tot u ai castiga ai mai mult talent ca mine…deci ce zici despre fanficul meu??astept rasapunsmereu ne lasi cu gura cascata:D la fel iam lasat si eu azi pe cei care miau citit fanficul si chiar iam lasat in suspans:)) trebuie sa recunosc imi place sa mi se spuna ca e foarte frumos fanficul la fel cum stiu cati place si tie sati fie apreciata munca:D fetele de pe blog ink nu mi lau bagat dar la bagat alta fata pe un site deal ei op sati dau siteul dak este in seara asta si tot vreau opinia ta:D un mare fan..care vrea sa te intreaca sper sa nu te superi dar u miai dat curajul sa incerc sami „vad” talentul:D oana

 7. Ama Cullen a said

  Este o continuare super.De-abia astept.Apropo,ai fost foarte rapida cu capitolul 6.

  P.S.:Ai un fan:D:D:D

 8. Ama Cullen a said

  Cred ca mai multzi:)

 9. irinaa said

  foarte frumos cap 6 abia ast urmatorul capitol, si sper ca este in curand…:D :*

 10. Lili said

  „Un fel de sinucidere.” ???? M`ai dat pe spate, foarte inspirata replica. Asteptam capitolul urmator. Spor la munca,…

 11. annabellalove said

  grozav..felicitari

 12. adri said

  chiar acum am intrat pe stiri Twilight sa vad daca nu au scris ceva de cap 6.Nu am vazut nimic si am zis ca sigur inca nu a aparut,dar cand am intrat aici,surpriza! Acum incep sa-l citesc

 13. Anny said

  in sfarsit am citit si capitolu 6:)
  orele mi sor parut zile:)))
  nu stiu de ce:))
  ii foarte tare cap 6:)
  cum spunea si cris…o sa dureze pana la cap 20 sa iasa la o intalnire:))
  imi place asa:X
  chiar imi place ca ne ti in suspans:)
  pana acuma cel mai tare capitol mi so parut 5 :x:x:x
  spor in continuare:*:*:*:*

 14. nyko said

  Ador fanficul tau
  Esti geniala si abia astept urmatoarele capitole :D:D:D

 15. Krisz said

  Ador fan-ficul tau pentru ca stilul e exact pe sufletul meu :X. E ft asemanator cu stilul meu de a scrie, mai pragmatic (practic),cu ironii subtile,dar si cu tente emotionante, intense(cum sunt si cateva momente din sf. capitolului asta) atunci cand sunt necesare. Sa nu uitam de personajele foarte interesante, cu personalitati pe masura, in general puternice, carora li se descopera treptat sentimentele complexe(la fraza asta am fost subiectiva putin, dar cred ca se potriveste si la tine.. 😕 ). Original, captivant. Greu de descris in cuvinte! Sa nu te opresti si dupa sa mai incepi alte creatii, e pacat sa nu te bucuri de talentul cu care ai fost inzestrata.
  Inca un fan devotat pe lista, logic. 😀 .Desi abia 2-3 zile l-am citit 😦 (mai bn mai tz decat deloc..:| ) , influentata de toate parerile bune care m-au facut curioasa, de atunci verific mereu blogul tau 😀

  Waiting anxiously for more quality lecture 😀 . te puup :*

  • Emily said

   Multumesc mult:*

 16. ella said

  Ultima fraza e bestiala :))

 17. Krisz said

  de abia de 2-3 zile* scz :-s emotiile.

  app de ce zic ceilalti, si eu am citit de mai multe ori cap. 5 , si 2-ul (my favourite) :X si pana apare urmatorul capitol cred k o sa le recitesc de mai multe ori :))

 18. annya said

  e mai scurt=(((

  da tot e superb . sunt cuurioasa de ceea ce va alege em .
  ce n-as da totusi sa fiu in locul ei:”>:”>

  eu si …milioane de fane:P:)))

  te pup si iti multumesc pt ce scri>:D<:*

  • Emily said

   Si eu iti multumesc ca citesti.

 19. DeDe said

  Imi place la nebunie ficul asta :x:x daaar…ma asteptam la ceva mai…mai altfel de la acest cap :)) Adica ne-ai lasat in capitolul 5 in suspans complet si…a venit crunta dezamagire : they didn`t even kiss :(((

  Insa imi place 😡

  Tine`o tot asa >:d

 20. cati said

  ah cat de grozav e :X
  sper k o sa poti sa postezi capitolul 7,stiu k ne lasi in suspans de fiecare data,dar nu as vrea sa tina prea mult timp si asa 2 zile mi se par o vesnicie
  anyway toata munca pe care ai depus-o a meritat.faci o treaba excelenta
  totusi la o intalnire sper sa ajunga mai devreme de capitolul 20:)) si poate si la un sarut8-> :))
  si o sa iau si eu adresa ta de „servici”:”>(asta in caz ca nu ai nimic impotriva)
  spor la scris(nu ca n-ai avea):>

 21. dyamisi said

  sti,dupa capitolul 5 incepusem deja sa anticipez urmarea si sincer mi s-au tot invartit in cap posibile variante….deja imi imaginam…..uitand de fapt ca eu savurez lectura din postura de cititoare si nu de geniu creativ ca tine.m-a prins teribil de tare ceea ce scri si stiu ca nu ma vei dezamagi in continuare!!

 22. Nadia said

  Felicitari.Am asteptat cu sufletul la gura continuarea si nu m-ai dezamagit.Este palpitant sa urmaresc cand apare ficul tau.E genul de poveste care imi place.Spor la scris.

 23. andreea said

  fantastic 😡
  doamne abia astept urmatorul capitol aa si sper sa ajungi mai repede la sarut :x…aaa si ma abonez la adresa ta de „servici” cum spune cati 😛 spor

 24. miss jo said

  mi-a placut;;)
  deabia astept continuarea:P
  app cam cat iti ia sa scri un capitol;))?

 25. Angi said

  Bravo.Tu esti chiar talentata.Cred ca in viitor ar trebui sa-ti cultivi acest talent.Cati ani ai?

 26. madalina said

  super capitolul ..toata ziua de ieri am verificat dak ai pus ceva si uite ca asteptarea a meritat….sper k nu ai sa renunti la fic si o sa il continui este superb tot ce scri ,cum descri scenele minunatsincera sa fiu ma asteptam la un sarut la inceputul capitolului dar s pare k tu vrei sa ne mai ti in suspans….ei bine reusesti …tine-o tot asa pooop

 27. Valeria said

  Scrii extraordinar… imi place sa scriu fanfic-uri dar nici nu se compara cu al tau… astept cu nerabdare continuarea 🙂

 28. oana said

  sal emily am terminat si al treilea capitol si inca astept opinia ta:D

 29. alexogi said

  suuuuper mai vreau :X :X 😀 ps: imi dai si mie id tau? :s

  • Emily said

   🙂 Nu prea intru pe mess dar imi poti scrie la emily_fanfic@yahoo.com Astept mailul tau

 30. Lady B. said

  Deci am ras cu lacrimi in ochi…
  Emily-broasca:))
  Un fel de sinucidere?
  O besteama fanele:))

  Prea BESTial ficul:)
  Asteptam capitolul 7
  Intalnirea:x

  Esti foarte talentata de a te opri unde nu trebuia:(
  Si esti si mai talentata sa tragi de timp ca sa ne tii in suspans:)

  Take care^.^

  • Emily said

   Ma bucur ca te-ai amuzat citind.si eu ma amuz scriind:)) Mersi mult.

 31. oana said

  emily plz vreau si eu opinia ta cei de pe chat spun k iti copii stilul vreau sami zici dak am copiat cv si ma voi opri din scris am sati trimit si capitrolul3

  • Emily said

   Nu-ti face griji Oana, nu cred ca ai copiat nimic. Trebuie sa continui sa scrii, cat mai mult, si o sa devii din ce in ce mai buna! Ia din critici partile constructive, si nu renunta doar din cauza a ceea ce iti spune altcineva .Important e sa-ti placa tie. Spor la scris!

   • oana said

    mai mult ai spus sigur ca sa nu ma faci sa ma imti rau…in fine voi continua dar nu il voi mai pune pe blog:D faci o treaba buna felicitari..

  • Roxy said

   Oana..am si eu o intrebare…daca nu mai postezi fanfic-ul tau pe blog…unde il postezi?
   mie chiar imi place fanfic-ul tau…e super…

 32. Alice said

  e super debea astept sa scrii continuarea…..spor la scris

 33. oana said

  deci emily ai citit si al treilea capitol?iti place? si iti multumesc k dak nu scriai tu numi dadeam seama cat de mult imi place sa scriu:d spunemi ce nu a fost bn? trebuia mai lung? mai dezvoltat?

 34. bianca said

  Woau e sooper si intradevar ai deschis cateva portite pt o continuare…oricum bafta in continuare

 35. Anytha said

  este super capitolul…esti chiar foarte buna
  stii intotdeauna knd sa te opresti ca sa ne tii in suspans
  iar unele replici sunt chiar grozave
  esti chiar foarte buna
  deabea astept cap 7 :D:*

 36. Alexa said

  Deci nu imi cine sa cred ca trebuie sa astept 2-3 zile pentru urmatorul capitol. Deja ma hiperventilez.

 37. dlcss said

  bravo. bravo. bravo. se vede ca ai talent, tot ce scrii e imprevizibil si plin de umor.asteptam capitolul 7.spor la scris:)

 38. Criza said

  Jingle Bells–> noua mea sonerie la telefon :))

 39. tHeo said

  Continuaaaaaa !

 40. butterfly said

  Offff doamne!!! de ce eu sunt ultima care il citeste!! nu e corect ..sa stii ca asta nu inseamna ca nu sunt inebunita dupa el ( dupa fanfic) dar sunt asaaa de aiurita( e mostenire) .Si mie imi place fancficul tau !! e cel mai tare ..nu ar fi trebuit sa fie comparat cu „Zvon devenit realitate”…adik te roog!! nu seamana delok cu al tau -al tau e amuzant ,are esenta ,stil ,continut etc. Si nu vreau sa fiu rautacioasa..dar asta e adevarul ..Al tau Em ,e mult mai bun:))

  • butterfly said

   Apropo!…Deci Em >:)nu vrei sa ne dezvalui adevarul despre varsta ta nu???:->Ok stiu ca asta suna ca de la un fan mega obsedat daaaaar inainte sa tragi concluzi vreu sa stii ca ma intereseaza varsta ta pt ca dak o sa imi spui ca ai 17 atunci e clar ( deja o altfel de de viziune asuprea lumii) si dak imi spui ca ai 15 .ma omor .(asta inseamna ca esti un geniu).Cu toate astea tot o sa te consider un piiic mai invarsta 🙂 intelegi ce vreau sa spun.si „in varsta” inseamna de bine ,inseamnamai „matura”

 41. Cris said

  Em… :D… cand apare capitolul 7 ? 😀 asteptarea e greaa

 42. cati said

  Chiar Em si eu sunt curioasa in legatura cu varsata ta…hai spune-ne si noua si poate ne spui si de unde esti.sa stim si noi ceva mai mult despre tine.Esti considerata deja un geniu pentru ca ficu tau e grozav.deci ai putea sa ne dezvalui si noua varsta 🙂

 43. anonim said

  Oana,esti absolut disperata.Vrei ca toata lumea sa-ti citeasca ficul.
  Absolut groaznic.

 44. dlcss said

  haaaaai grabeste-te cu capitolu 7:x:x:x apropo parerea mea e ca „Zvon devenit realitate” e o mare porcarie. e patetic de melodramatic si siropos, sris parca de un copil: actiunea nu are continuitate sunt amestecate timpurile verbale etc. nici nu merita comparatie cu al tau;). app tin minte cand am intrat prima oara pe site-ul asta si aveai 4 sute si ceva de cititori, acum ai peste 6 mii.bravo! asta e o dovada ca ficul tau e cu adevarat grozav!!:*iti rcomand sa citesti si Wide Awake, un alt fic foarte bun. spor la scris!!!!:*:*:*

 45. vampe said

  MOOOOOORRRRRR DE NERABDARE sa vad continuarea stau tot timpul cu pc ul deschis sa vad daca ai publicat urmatorul capitol de asemenea si pe stiri twilight !!! esti foarte populara apreciata si iubita in randul iubitorilor twilight ! Te apreciez f mult pentru ceea ce faci!

  Keep going!

  XOXO

 46. Alexya said

  emily ..pe knd urm cap? k mor de nerabdare sa vad ce se mai int..sper k nu se amaneaza intalnirea lor :D..bye

 47. Maria said

  cand apare capitolul 7?:D

 48. Valeria said

  O!! Nu mai am rabdare… te rog sa continui…

 49. oana said

  emily am citit de mukte ori cap asta miam dat seama din ce citeam ca te bat la cap:)) dar o sati dau capitolul si ink astept opinia mam hotarat sal postez..etc…mia fost sparta parola de pe id ala deci acum am altul si e mare pacat ca nu ai net dar sper ca ai facut pana acum 2:)) esti foarte buna…esti wow…

 50. oana said

  ESTI EXTRAORDINARA!!!

 51. dlcss said

  te rog te rog te roooog… nu ne mai tine in suspans:((( e a 5-a oara cand intru pe site azi:(stiu ca nu ar trebui sa te batem la cap sa postezi mai repede si ca nu poti sa scrii la comanda, dar suntem asa sacaitoare doar pt. ca ne place foarte mult cum scrii:(( hai spor la scris!!!:*:*:*:*

 52. vampireforce said

  Hey E.
  E foarte fain ce scrii si chiar imi place ce citesc. Totusi mi se pare mie sau vrei sa ne omori? Suspansul asta e bestial, imi face pielea de gaina ca sa nu mai vorbim ca eu fiind fumatoare intru, vad ca nu e nimic, ies ma duc afara fumez o tigare ma intorc, vad ca iara nu e nimic, apoi din nou. Ma omori cu zile :))
  Stiai ca o tigare iti scurteaza viata cu 5 minute? Fi mai responsabila daca nu vrei sa ma ai pe constiinta :))
  Glumeam referitor la constiinta.
  Imi place stilul tau. Ne asemanam. Poti sa intri la mine pe blog si sa imi spui ce crezi. Adica sunt aproape sigura ca avem acelasi stil, referitor la ce m-am apucat eu sa scriu: „O straina”
  Si Grabeste-te!! Vreau continuarea.
  Love,
  Theo.

 53. vampireforce said

  Apropo,
  Uitasem
  5 stele de la mine

 54. kitty said

  hi!
  ce pot sa spun?(m-am decis sa spun mai multe de data asta)
  imi place stilul pe care l-ai ales si faptul ca ai si faze amuzante, iar sarcasmul personajelor ma omoara!
  nu am vazut greseli de tastare ceea ce este o reala reusita(99% din cazuri, cand ma apuc de citit un fic, ma apuc sa-l si traduc, ceea ce e foarte enervant, crede-ma!)
  ce mai imi place? a, da! faptul ca narezi la persoana intai da un plus de farmec povestii(mai ales cand persoana care citeste e este de sex feminin)te face sa traiesti ceea ce traieste si personajul!
  sincer, eu nu aveam ce face ieri, asa ca an zis sa vad si eu in ce consta acest fic, asa, ca sa-mi omor timpu` si surpriza! mi-a placut!(eu eram foarte reticentapentru ca era despre rob si nu-mi puteam imagina ce ar putea fi atat de fascinant, dar imediat dupa primul capitol nu am mai putut sa-mi deszlipesc ochii de pe monitor!
  deci spor la scris si muuulta inspiratie!(nu ca nu ai avea)
  si astept nextu`!
  kisses!:*

 55. iulis said

  best:X cap l-am citit de mult timp,insa zilele astea nu am avut internet si eram nerabdatoare sa citesc continuarea.eh,nu-i nimic,astept:d.de ce nu vrei sa ne dezvalui varsta ta?:(.tine-o tot asa cu ficul,e cel mai bun:x.btw,am niste idei pt un fic de foarte mult timp,insa eu stau destuul de prost cu practica..daca e cineva interesat sa realizeze un fic si are talent la scris,as fi bucuroasa sa-i impartasesc ideile mele:)poate suna aiurea,dar sa ma eliberez odata de ele,ca timp sa le pun in aplicare nu am..:(succes la scris:*

  • vampireforce said

   Hello Iulis 🙂
   am citit ce ai scris si as fi incantata sa iti aflu ideile. da-i un add la id-ul meu de mess: tedytza_crazzy_15 si mai vb akolo
   app sunt Theo 🙂
   Daca vrey sa ma „verifici” cauta-ma pe blogul meu, citeste ceva din ce am scris si imi spui daca iti place sau nu. te astept.
   off..uitasem..Blogul sa iti dau adresa. Em sa nu te superi..nu imi fac reclama sau cv d genu 😐
   http://vampireforce.wordpress.com/

 56. Nadia said

  O sa incep sa ma rog sa ai internet ca sa poti posta ce ai scris. 🙂 Am recitit de cateva ori capitolele anterioare si verific foarte des daca nu cumva ai postat ceva.Imi place mult ce scrii. Voiam sa-ti mai spun ca ar fi bine ca sa nu lasi nimic sa te impiedice sa scrii. E prea frumos ce faci si cred ca ar fi pacat sa-ti irosesti acest dar. Spor la treaba.

 57. Oana said

  ”ok”…e prea tare fanficul….zambesc intr-una cand il citesc….pare atat de real..chiar ca ar trebui tradus in engleza si postat pe vreun site…sa vada si americanii ca si la noi se paote

 58. oana said

  defapt roxi il mai postez leam dat fetelor dar nush cannd il baga dak am facut pana la capitolul 7 dak il vrei baga id meu onutza_love_twilight

 59. tHeo said

  Capitolul 7 ?
  Cand apare ?

 60. sorina said

  oana mai ai sa saturi lumea cu mesajele tare. te rogi de toata lumea sati citeasca fan ficul…sa stii ca nu e chiar atit de interesant precum spui…fals…deci, emily scrii grozav, felicitari, super…

 61. Iulia said

  cred ca meritam si capitolul 8 dupa o asa asteptare:P

 62. Loom said

  esti the best of the best…m-am intors din tabara si aproape ca am omorat calculatorul de nerabdare sa citesc capitolele noi aparute…ma apuc imediat sh de 7 pop

 63. iulis said

  sal,Vampireforce..scuze ca am intarziat atat cu un raspuns,insa nu am avut internet si nici nu prea imi merge bine,acum,cand am…am incercat sa iti dau add,insa viteza netului e mega extra mica si nu merge…daca mai esti interesata de idei(nu stiu daca e mare scofala..)ai putea sa-mi dai tu add te rog?iuliaforevermusic..scuze shi multumesc de interes:D
  Sper ca Em nu se supara:D

 64. stefania said

  ha ha ha
  mi-a placut si asta
  [sa stii ca nu dau copy/paste de la un comla altul]

  mi-a placut faza cu jocul si nu m-ar mira
  a fost chiar o prostie sa nu intrebe incotro se duc 😐
  hai sa vedem ce boroboate mai face

 65. Nikki said

  esti taRE!ma faci sa rad,esti foarte tare!!!Sa mai scrii in continuare pls,,am nevoie sa citesc de genul.PLS

 66. Alien said

  Inca un capitol la care am ras copios.
  Saraca broscuta. :-ss
  Sper sa nu ramana certata cu Darra. :-<

 67. Deny said

  S – a ucis singura pe internet. :)) Caraghios. :))
  Ce fane duse cu pluta. :))
  Genial. 😡

 68. Just_mee said

  foarte tare capitolul asta…mia placut de darra si de emailurile dintre cei din trupa…sa vedem ce va face em :>

 69. Fantastic!:*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: