Never Think

fic by Eve

Capitolul 17 – Nothing left to do

– Şşş, mi-a murmurat liniştitor.

Mă ţinea strâns de mijloc, conducându-mă spre ieşire. Efortul de a pune un picior în faţa celuilalt mi se părea extrem de mare. Nu-mi aminteam să-mi fi fost vreodată mai greu să îmi controlez mişcările sau să mă fi simţit mai vulnerabilă. Întotdeauna m-am crezut stăpână pe mine din toate punctele de vedere, dar acum nu eram nici măcar în stare să merg. Mă sprijineam de Robert, lăsându-mi toată greutatea pe el.

Am simţit aerul de afară, plăcut de răcoros şi am respirat adânc. Pentru un moment am crezut că mi-a trecut starea aia ciudată, criză, cădere nervoasă, sau ce naiba era…

Dar a fost de-ajuns să-mi amintesc de tipa aia cu care fusesem înlocuită, ca să mă izbească un nou val de furie şi disperare. Era atât de greu de crezut! Cum a putut Robert să mă uite atât de repede? Nu trecuse aşa mult timp. E adevărat că nu mai vorbisem cu el o perioadă, dar asta numai pentru că voiam să îi arăt cât de supărată sunt pe el, voiam să regrete ce a făcut. Aşa că nu i-am răspuns la mesaje, nu i-am primit cadourile. Dar îmi fusese greu să mă comport aşa şi visam în secret la momentul împăcării. În nici un caz n-am crezut că e o despărţire definitivă. Nici măcar nu îmi trecuse prin cap aşa ceva. M-a luat complet pe nepregătite vestea că Robert plecase deja din L.A. fără să mă anunţe. Am vrut să-i fac o surpriză venind aici. Dar, se pare că nu fusese o idee prea grozavă.

– Nu te-am mai văzut niciodată plângând, mi-a zis Robert cu un glas cam pierdut.

Nici eu nu-mi aminteam când plânsesem ultima oară. Era o ieşire foarte prostească din partea mea, şi foarte umilitoare.

Am încercat să-mi temperez respiraţia, dar îmi era imposibil. Ce era cu mine?

– Nu pot …să mă …opresc, am îngăimat cu greu.

Robert s-a uitat îngrijorat la mine şi mi-a cuprins obrajii uzi cu palmele.

– Asalia, linişteşte-te, mi-a zis blând.

Am dat automat din cap, deşi nu eram sigură că o să fiu în stare să îmi recapăt vreodată controlul. Era terifiant că mă simţeam aşa de rău.Ca şi cum urma să-mi petrec tot restul vieţii plângând, incapabilă să mă stăpânesc. Oare asta mă aşteapta? Să plâng până mă deshidratez complet şi mor?

Robert m-a ajutat să urc în maşina lui, dar nici măcar n-am avut puterea să-l întreb unde mergem.

Dăţile trecute când venisem cu Robert în Londra, stătusem în clădirea din care tocmai plecam acum. Acasă la el. Mă simţisem atât de bine aici…Petrecusem nişte zile incredibile, în care nici măcar nu ieşisem deloc din casă. Am crezut că o să fie un mare sacrificiu din partea mea să renunţ la ieşirile constante în cluburi, dar a meritat fiecare moment. Iubeam apartamentul ăsta. Aveam chiar şi o cheie de rezervă. De ce nu puteam să stăm şi acum tot aici?

Ah, da, aia e înăuntru.

– Cine era aia? l-am întrebat cu ură in voce.

Acum lacrimile îmi curgeau pe faţă într-un mod destul de silenţios. Măcar nu mai hohoteam că o idioată.

Robert nu mi-a răspuns, părând atent la ieşirea din parcare.

– De ce nu mi-ai spus că te-ai întors în Londra? am încercat să pun din nou o întrebare, de data asta mai puţin periculoasă.

– Nu credeam că îţi mai pasă, mi-a zis dând din umeri.

Încerca să pară nonşalant, dar eram sigură că simt o urmă de regret în tonul lui.

– Adică…mă ignorai deja de ceva timp, a continuat el să spună răsucind din volan.

– Şi pur şi simplu ai renunţat şi ai plecat, am pufnit.

– Am renunţat şi am plecat? m-a îngânat ridicând tonul. Tu vorbeşti serios? Au trecut două luni. Am făcut tot ce am putut ca să mă ierţi, aşa că nu mă poţi acuza că am renunţat uşor. A fost greu. Dar dacă tu nu voiai nici măcar să vorbeşti cu mine…ce puteam să cred?

Ceva în felul în care mi-a vorbit mi-a adus aminte de toate motivele, deseori stupide, pentru care ne certasem. Şi fuseseră destul de multe. Printre atâtea despărţiri şi împăcări, nu am luat în calcul posibilitatea ca el să renunţe la mine şi să treacă mai departe.

– Şi mie mi-a fost greu, am zis repede.

M-am uitat la el plină de speranţă, dar n-a reacţionat în niciun fel la declaraţia mea. Se concentra asupra drumului ca şi cum nu mă auzise.Dezamăgită, am schimbat subiectul:

– Ce mai face creatura?

Cu asta l-am făcut să zâmbească în colţul gurii. Mereu l-a amuzat că nu îi spuneam câinelui pe nume. Ajunsesem să ţin destul de mult la animalul ăla, mai ales pentru că vedeam cât de mult îl iubeşte Robert.Aşa că termenul de “creatura” devenise un fel de alint.

– E la părinţi.

Asta mi se părea un semn rău. De ce nu-l ţinea pe câine la el acasă? Nu voia să-şi amintească de mine? Eu i-am făcut câinele cadou, ar trebui să însemne mai mult pentru el.

Mi-am dat seama că riscam să o iau de la capăt cu criza de plâns dacă urma să analizez fiecare amănunt cu aerul ăsta negativist.

Ştiam că dacă vreau să preiau controlul asupra situaţiei, nu trebuia decât să îmi recapăt calmul. Sigur exista o soluţie.

– E bine aici? m-a întrebat Robert încetinind.

M-am uitat pe geam, la o clădire înaltă şi luminoasă.Un hotel.

Am dat din umeri nepăsătoare ca să arăt că nu contează. Eram obişnuită cu ceva mai luxos, dar nu voiam să par pretenţioasă.Oricum ar fi fost, tot nu era că în apartamentul lui.

Robert a oprit maşina şi mi-a luat bagajul, ignorând lipsa mea de entuziasm. Mi-am dat seama că avea de gând să plece înapoi la aia şi să mă lase singură aici. Nu intenţionam să las să mi se întâmple aşa ceva.

M-a lăsat să-l aştept pe hol cât a rezervat o cameră, şi s-a întors cu o cartelă de acces. Mi-a întins-o fără să se uite la mine.

Comportamentul lui distant devenise îngrozitor de iritant.

Am profitat de faptul că încă aveam ochii umezi, ca să îl rog să mă ajute să urc. Probabil arătam ca şi cum n-aş fi fost în stare s-o fac prin propriile forţe, pentru că a acceptat să mă conducă. Cu ocazia asta, m-am lipit de el, oftând din când în când cu dramatism. Acum, că mă simţeam ceva mai stăpână pe mine, puteam să-mi folosesc vulnerabilitatea în jocul seducţiei.

Înăuntrul camerei, spaţiul mi s-a parut dezamăgitor de mic. Am crezut că nimerisem din greşeală în dulap.Dar mi-am ascuns dezgustul şi m-am concentrat pe ce trebuia să fac în continuare.

Robert intrase în urma mea în cameră dar rămăsese lângă uşă, pregătit să plece.

Era esenţial să gândesc rapid. Voiam în primul rând să aflu ce simte pentru mine. Dar mi-am dat seama că eram deja destul de convinsă că încă ţinea la mine, chiar dacă acum se vedea cu altcineva…cu aşa-zisa mea “rivală”.

M-a amuzat s-o numesc aşa. Rivală? Chiar ajunsesem mă compar cu ea? M-am schimbat atât de mult încât nu mai am niciun pic de încredere în mine? Sunt evident superioară tipei ăleia, m-am gândit. Robert a crezut că nu mă mai poate avea pe mine şi s-a mulţumit cu ea. E de înţeles. O sa-l iert.

Dar era atât de jignitor că m-a înlocuit, încât mă făcea să vreau să-l rănesc şi eu minţindu-l că am pe altcineva.

– Eşti mai bine? m-a întrebat observând că îmi ştergeam ochii.

– Da…Scuze.

– E ok, a zis ezitant. Vrei să-mi spui ce …adică, de ce ai fost … aşa de supărată?

Ideea mi-a venit spontan. Nu îmi plăcea prea mult gândul că il mint, dar era o modalitatea de a mă răzbuna şi în acelaşi timp de a mă asigura că încă mă iubeşte. Reacţia lui urma să mi-o dovedească.

– Nu ştiu.Chiar nu ştiu ce m-a apucat, am zis prefăcându-mă că râd de propria mea prostie. E probabil de la stres.De fapt am venit personal să îţi spun ceva important.

Ah. Nu pot s-o fac. Sună stupid s-o spun.

Nici nu eram sigură că pot să pronunţ o asemenea absurditate.

Din gura mea nici măcar n-o să sune credibil.O să-l fac să izbucnească în râs.

– Mă mărit.

Cuvintele mi-au ieşit cam neclare din cauza fricii de a le pronunţa, şi pentru un moment n-am fost sigură că Robert m-a înţeles.

Dar am văzut cum pe faţa lui au apărut pe rând neîncrederea, apoi confuzia, şi într-un final şocul. Toate marcându-i trăsăturile în decurs de câteva secunde.

– Cu cine? a întrebat încruntat.

– Nu-l ştii. L-am cunoscut de curând.

– E o glumă?

– Nu, am spus încercând să nu mă gândesc la posibilele consecinţe neplăcute ale minciunii mele.

M-a privit ciudat, ca şi cum nu era sigur ce trebuia să facă în continuare. Şi-a trecut o mână prin păr, un gest plin de disperare, şi s-a întors dintr-o dată cu spatele la mine.

Am aşteptat să-şi revină.

Avea reacţia puternică la care speram, dar nu-mi plăcea să-l văd aşa. Pentru un moment am fost cât pe ce să-i spun că am glumit. Dar mi-am impus să am răbdare. Urma să recunosc că l-am păcălit abia după ce se convingea el însuşi de cât de tare l-ar fi durut să mă piardă cu adevărat.

S-a întors înapoi spre mine, cu o expresie tensionată, părând mai furios decât îl văzusem vreodată.

– Nu înţeleg, Asalia. Dacă e adevărat, atunci de ce ai mai venit acum la mine?

Furia lui era un semn bun. Însemna că îi păsa.

Am rămas calmă. Am adoptat un ton natural în timp ce îmi descheiam jacheta cu mişcări lente şi deliberate.

– Am venit să-ţi spun asta…Şi să te văd, să-mi iau la revedere de la tine… aşa cum trebuie…

Pauzele erau de efect. Mi-am agăţat jacheta în cuier.

– …aşa, pentru ultima dată…, am adăugat aplecându-mă să mă descalţ.

Aş fi vrut să sune mai sugestiv, dar aveam nasul înfundat de la atâta plâns, aşa că n-a ieşit prea sexy. Aş fi vrut să pară mai degrabă ca ceva de genul “ultima noapte”. Dar oricum, aplecarea a compensat efectul. Mi-am plimbat mâinile pe picioare înainte să îmi scot pantofii si sa-i las pe jos.

– Nu are nici o logică, mi-a răspuns răstit. De ce ai mai…Ce-a fost cu toată criza de plâns de mai devreme? Şi, când m-ai văzut ai …spus altceva.

Ştiam la ce se referă. În apartament, înainte să observ că venise cu tipa aia, îl îmbrăţişasem şi îi spusesem că-l iubesc. Cam impulsiv din partea mea. Dar acum nu puteam să neg.

– Chiar m-am bucurat să te revăd, am recunoscut zâmbindu-i cu inocenţă.

El fusese cel care îmi povestise, într-un moment de sinceritate fără precedent, teoria lui despre sentimente. N-am reţinut amănuntele, dar oricum ideea de baza era că nu poţi pur şi simplu să nu mai iubeşti pe cineva pentru care ai avut sentimente adevărate. Chiar dacă treci mai departe, e ceva care rămâne…cumva. Ştiu, nu prea are sens, dar puteam să-i spun că asta s-a întâmplat şi în cazul meu.

Mi-am băgat mâinile pe sub rochie ca să-mi scot dresul. Ca şi cum era ceva firesc s-o fac de faţă cu el. L-am rulat încet, pe fiecare picior în parte, până l-am scos de tot. Ştiam că Robert mă priveşte. Era imposibil să nu mă găsească irezistibilă.

– Ce faci? m-a întrebat cu un glas uşor speriat.

Avea pumnii încleştaţi.

– A, scuze, i-am zis prefăcându-mă jenată. A fost un drum lung. Cu avionul atâtea ore…Nu mă mai suport în hainele astea.

Am oftat masându-mi gâtul cu mâinile.

– De unde ţi-a venit ideea cu măritatul? a întrebat schimbând subiectul ca şi cum devenise imun la farmecele mele. Mereu ai spus că nu te poţi vedea în postura de soţie! Nu înţeleg. Nu are sens, a repetat clătinând din cap.

Speram să nu încerce prea tare să înţeleagă ceva ce nu ştiam cum să explic. Nu voiam să se prindă că joc teatru.

I-am distras atenţia începând să-mi desfac fermoarul lateral al rochiei. Îl simţeam cum îmi urmărea mişcările. Dar deja îmi cam pierdusem speranţa că planul de seducţie avea să funcţioneze.

– Ştiu că pare un gest cam pripit…, am zis detaşată. Toată lumea a zis că mă grăbesc.

– Nu numai pripit, m-a întrerupt tăios.E stupid! Lipsit de orice raţiune.Nu gândeşti deloc?

M-am uitat jignită la el, dar n-am apucat să ripostez pentru că nu mi-a lăsat timp de reacţie. M-a luat prin surprindere cu următorul act de îndrăzneală.

Se pare că până la urma planul a funcţionat. Pentru că Robert m-a tras spre el cu un gest brutal şi m-a sărutat cu disperare.

Extrem de mulţumită de mine, m-am bucurat de pasiunea cu care mă asalta. Dovedisem ceea ce voiam să dovedesc, misiune indeplinita, iar restul venea ca un bonus nesperat. Fără să-şi depărteze buzele de ale mele, a început să mă atingă peste tot, cu grabă şi nerăbdare.

Mi-a indus aceeaşi stare, aşa că după puţin timp mi-am dat seama că respiram şi eu la fel de rapid şi sacadat ca şi el.

Aproape fără să-mi dau seama, mi-a tras fermoarul până la capăt şi mi-a lăsat rochia să cadă de pe umeri.

A gemut tare când a simţit că nu mai aveam nimic altceva pe dedesubt, şi m-a atins fără urmă de reţinere.

Încercam să ţin pasul cu el, dar totul se întâmpla mult prea repede. Nu aveam timp să percep totul.

M-am simţit aruncată pe pat, cu el deasupra mea, continuând să mă sărute cu la fel de multă intensitate. Am avut o pornire plină de iniţiativă când am căutat cu mâinile, pe pipăite, ca să-i desfac blugii. Dar am observat că mi-o luase înainte. Nu îmi puteam da seama când .

Deci nu-mi rămăsese nimic de făcut. Decât să încerc să îmi temperez bătăile inimii ca să pot să respir.

Ştiu că la un moment dat sărutul a încetat. Robert s-a oprit, mi-a depărtat genunchii fără nici o ezitare şi s-a uitat în jos la mine, aşa expusă cum eram.

Deşi nu-mi stătea deloc în fire, m-am simţit brusc si inexplicabil extrem de stânjenită. Poate din cauză că mă obligase să fiu aşa pasivă, lucru cu care nu eram obişnuită. M-am gândit cu groază că mă transformasem într-o mironosiţă care se înroşeşte că proasta din senin.

Până la urmă, eu eram cea care mă plângeam mereu că el nu e îndeajuns de sălbatic. Dar acum, când dintr-o data devenise, nu ştiam dacă îmi plăcea aşa mult să mă simt dominată. Asta probabil pentru că sunt obsedată de control şi nu mă pot lăsa purtată de val.

Abia dacă m-a încercat puţin cu un deget înainte să înceapă, mişcându-se cu aceeaşi nerăbdare şi panica de dinainte, ca şi cum era contra-cronometru. L-am auzit respirând zgomotos printre dinţi şi l-am simţit în mine.

După doar câteva momente am ajuns la concluzia că nu e aşa rău să mă las purtată de val.
____

M-a trezit lumina deranjantă.M-am întins obosită şi m-am întors pe partea cealaltă , găsindu-l pe Robert lângă mine. Avea ochii deschişi şi se uită la un punct pe tavan.

– Îl iubeşti? m-a întrebat observând că m-am trezit.

– Pe cine? am mormăit cu vocea răguşită de somn.

– Pe…logodnicul tău.

Mi-a venit să râd. În primul rând pentru că era foarte caraghios să-l aud pe Robert pronunţând cuvântul “logodnic”, şi în al doilea rând pentru că îmi aminteam cât de genială fusesem când inventasem o asemenea aberaţie.

– Eşti aşa drăguţ.Ai crezut că vorbeam serios…, am chicotit mângâindu-l pe piept.

S-a ridicat pe jumătate din pat şi m-a privit derutat.

– Ai minţit?

Mi-am dat ochii peste cap. Chiar trebuia să pună problema aşa?

– De ce te superi? Nu te bucuri că nu mă mărit? i-am zâmbit eu.

– Ai minţit…, a repetat trecându-şi o mână peste faţă. Ah…Eşti îngrozitoare!

Asta mi-a provocat un nou val de chicoteli.

– Sunt mai îngrozitoare decât tine, care te-ai culcat cu viitoarea soţie a altcuiva? Sau cel puţin aşa credeai…, am râs eu de moralitatea lui întortocheată.

În plus, el era ăla care tocmai îşi înşelase actuala iubită, sau cine era aia pe care o adusese ieri acasă. Şi îmi spunea mie că sunt îngrozitoare.

– Şi în cazul în care ai uitat, eu n-am făcut mare lucru noaptea asta.Te-am lăsat pe tine să preiei iniţiativa, m-am pisicit eu.

Ma rog, asta după ce aproape că mă dezbrăcasem eu de tot în faţa lui. Dar oricum, ar fi putut să reziste tentaţiei. Hm, ba nu. N-ar fi putut.

S-a ridicat brusc de pe pat şi a început să se îmbrace, murmurând ca pentru el:

– Am crezut că te pierd…Am intrat în panică…

– Vezi? i-am zis.Chiar dacă am folosit metode mai puţin oneste, cel mai important e că ţi-ai dat şi tu seama că încă mă iubeşti, i-am explicat liniştită.

– Asalia…, a zis el cu o voce pierdută.Ai dreptate, te iubesc.

I-am zâmbit fericită. Nu auzisem asta prea des din gura lui. Ar fi trebuit sa-l inregistrez.

– Dar…, a continuat cu greu, ai o latură…pe care n-o pot suporta.Eşti manipulatoare.Minţi, te prefaci, vrei să controlezi totul…Asta nu e prima dată când îmi dau seama de toate astea.

M-am uitat speriată la el. Zâmbetul imi rămasese ingheţat pe buze. Am deschis gura, voiam să zic ceva, dar nu ştiam ce.

– A fost ultima oară, mi-a zis pe un ton trist înainte să plece.

Reclame

110 răspunsuri to “Capitolul 17 – Nothing left to do”

 1. deuttza said

  in sfarsit…este foarte frumos:X:X:X nu o suport pe asalia

 2. Ral said

  Bvo Eve! Inca un episod surprinzator! felicitari
  Sunt extrem de curioasa daca chiar va fi pentru ultima data.

  Se pare ca nici tu nu prea ai somn noaptea…oricum mi`ai facut noaptea alba, mai galbena cu episodul asta…sau ma rog! prinzi tu ideea de baza! oricum e un compliment :*

 3. BibbyEllen said

  pfffffff…..genial!:X:X:X:X
  multa inspiratie in continuare.eve! sa ne uimesti ca deobicei:X:X:X:X

  • Eve said

   Mersi! Si tie multa inspiratie pt ficul tau!

 4. Em said

  daca tot o iubeste pe Asalia ,eu sper sa nu fie „ultima oara”.
  si mie imi place cum scrii; ffffffff frumos.

 5. Annie said

  OMG!

  Deci m-ai dat pe spate :D:D

  E super:X

  Umm… Asalia asta e prea… incurcata… ceea ce ii sta bine:))

  Sunt curioasa ca va fi intr-adevar „ultima data”:)

 6. Cathy said

  Superb EVE:X Scenele sunt perfecte, adik nu am nimic impotriva lor. Nu ma asteptam sa-l gasesc, dar ma bucur ca in sfarsit l-ai postat:X. si sper ca va fi ultima data cand rob calca gresit in fata lui emily. abia astept urmatorul:* 🙂

 7. geo17 said

  Pfff:xCat l-am asteptat:*.Si a meritat asteptarea:*
  Ca intotdeauna ai facut o treaba foarte buna:*.

 8. Twilight Saga said

  Bravo, Eve! :* Stiam ca nu o voi place niciodata pe Asalia. Eh, acum o urasc total. Dar nici Robert nu-mi mai place ca inainte. Trebuie sa vad ce se intampla, intelegi tu…
  5 stele pentru capitolul asta! (de parca am votat mai putin la celelalte 😆 ) 😆

  • Eve said

   Pai, sper sa-l ierti pe Rob…:)) Mersi pentru voturi!

   • Twilight Saga said

    O sa vedem noi, nu? 😀

 9. gabriela said

  imi place 🙂
  poate imi place prea tare 🙂 🙂
  😀

 10. alexogi said

  nu nu imi place ca revenim la emily:))))) o vreau pt totdeauna pe asalia:D you go girl..show him whos the boss!

  • miss jo said

   si eu la fel =((…o vreau pe asalia:(…nu pe emily =((…cat despre cap asta,rob e asa de rau:(…cum a putut sa o lase asa?si cum a putut sa o insele si pe emily?…

  • Crissy said

   Asalia ii totala.Clar. :))

 11. Andreea said

  A fost super,mi-a placut mult adica cum povestesti.Se pare ca Rob este indragostit si de Asalia pana la urma,dar sunt sigura ca o iubeste si pe Emily.Oricum mi-a placut mult,sa speram ca o sa se tina de cuvant si chiar o sa fie pentru ultima oara.
  Spor la scris in continuare!:))

 12. irina said

  Minunat ca de obicei:x:x:x,nu o suport pe Asalia dar asta e partea a doua,MA bucur ca in sfarsit ca Robert si-a dat seama cu e defapt Asalia.Acum sa vedem ce o sa faca cu Emily…o sa dfie complicat rau de tot cu siguranta.De abia astept urmatorul cap:x:x.BAfta la tastat:-*:-*XOXO

 13. irinaa said

  Buna Eve super tare capitolul ,mai ales cum ai descris scenele dintre ei , si perspectiva Asaliei , imi place cum privesti lucrurile , sper sa vedem ce se intampla cu cu emily sau daca sa mai intamplat ceva , si abia ast ..Super.. Felicitarii

 14. ada said

  e interesanta povestea dar felul in care descrii scenele intime sunt parca dintr-un film porno

  • Diana said

   poate pentru ca asta se intampla si intr-un film porno si intre noi oameni care fac sex..

  • Andreea said

   Ada…scenele sunt descrise din perspectiva asaliei…nu uita:P

  • Eve said

   Imi cer scuze daca te-au deranjat descrierile,Ada. Dar cred ca se putea si mai rau decat atat:))

  • Alexa said

   Da` vroiai s`o faca pe intuneric? Sau imbracati? :))

 15. deea said

  yeeeesss asa sa ii dea papucii :X:X:X:X:X. mi-e asa dor de emily :X:X:X: abia astept sa scrii din nou din perspectiva ei. pupiciii:X:X::*:*:*

  • Eve said

   Mersi Deea. Pupici back:)

 16. cornelia said

  Buna Eve. minunat capitolul , insa ma intreb ce se petrece in sufletul lui Emily.Sper ca dragostea sa pentru Robert sa nu sucombe, in ciuda celor intamplate. i can’t wait for the next chapter.>:D<

  • Twilight Saga said

   Cine poate astepta? 😆

 17. DeDe said

  sper din tot sufletul k a fost ultima oara…mi-e dor de emily 😀 asalia e…interesanta in felul ei,dar noi,cititoarele tale,ne regasim in emily – sau cel putin majoritatea dintre noi…imi place mult cum descrii scenele intime,pt ca sunt destul de cenzurate,nu cum spunea cineva mai sus,ca din filme porno.ar fi interesant ca,dupa ce termini povestea,sa incerci sa o rescrii din perspectiva lui robert…e putin mai greu sa scrii d.p.d.v al unui baiat,pt k fiind fata vezi altfel lucrurile decat le-ar vedea un el,dar dak a putut stephenie meyer,poti si tu :d tine-o tot asa,dar totusi nu mai vreau sa astept 3 saptamani pana la urmatorul capitor k innebunesc :d

  • Eve said

   Onutza, cea cu „Zvon devenit realitate” spunea ceva despre rescrierea „Never Think” din perspectiva lui Rob:)) Poate o las pe ea…
   Mersi pentru comment, Dede!

 18. irene said

  foarte frumos. bravo eve, dar am o nelamurire. nu am inteles faza cu m-a incercat cu un deget. adica a atins-o cu un deget s-au a „incercat-o”. in rest e superb :X love it.

  • Eve said

   Hey Irene. Nu inteleg prea clar ce nu intelegi…Dar oricum iti poti imagina cum vrei tu:D

   • irene said

    deci, cred ca am crezut eu asta. anyway, eu m-am indragostit de ficul tau :p

  • Diana said

   sau*

 19. krisz said

  foarte, foarte frumos :X. ca întotdeauna 🙂

 20. Bry said

  Incredibila Asalia. Absolut incredibila. Pare un fel de corcitura de Angelina Jolie si PAris Hilton.
  Adica genul careia nu ii poti rezista si sincer MA BUCUR ca rob a lasat-o in pisiceala ei… 😀

  Iar Emily seamana cu Bella. de abia astept sa o „vad”.

  Foarte bun capitolul!

  :>

  • BibbyEllen said

   taaare:)))lol:)) ai dreptate:))

 21. Angi said

  Foarte frumos scris.Mi-a placut f.f.f.mult.Astept cu nerabdare continuarea,dar numai atunci cand ai tu inspiratie.Felicitari

 22. ella said

  „Am crezut că nimerisem din greşeală în dulap.” =))))

  Super capitolul asta! Abia astept sa vad ce se va intampla cu Em.

 23. T . said

  te rog urmatorul sa fie din perspectiva emiliei . imi e dor de ea:X:X

 24. BibbyEllen said

  phoaiiii…fimear pc-ul sa’mi fie….debea acum mi s’a derulat pana la sfarsit:)))=)))….nu stiam de ce e asa scurt capitolul:)))))=)))))vai ce am mai ras….nu se mai derula exact la partea aia:))))))…ma rog…pana acolo chiar mi s’a parut genial pt k imi place cum povestesti…dar in rest:)))))…no comment!!!!!=))))))

  • Eve said

   Ratai esentialul:))

   • BibbyEllen said

    mda:))))…dar orcum…good job,eve!:*:*:*:*…ca de fiecare data:X

 25. Adelyne9 said

  ff tare:x
  asta inseamna k revenim la emily,nu?;;):X:X:X

 26. Livia said

  ce tare:X
  abia astept urmatorul capitol:X si sper sa fie din perspectiva lui Emily:X
  >:D<

 27. Ralu said

  Ce bine..probabil ne intoarcem la Emily\:D/….genial ca de obicei…bravo!!!

 28. Nadia said

  incepuse sa-mi fie mila de ea dar la final mi-am dat seama ca nu merita. javra… 🙂

 29. bellaonutza2 said

  ptr dede si eva care au scris #
  DeDe spus
  decembrie 1, 2009 la 3:27 pm

  sper din tot sufletul k a fost ultima oara…mi-e dor de emily 😀 asalia e…interesanta in felul ei,dar noi,cititoarele tale,ne regasim in emily – sau cel putin majoritatea dintre noi…imi place mult cum descrii scenele intime,pt ca sunt destul de cenzurate,nu cum spunea cineva mai sus,ca din filme porno.ar fi interesant ca,dupa ce termini povestea,sa incerci sa o rescrii din perspectiva lui robert…e putin mai greu sa scrii d.p.d.v al unui baiat,pt k fiind fata vezi altfel lucrurile decat le-ar vedea un el,dar dak a putut stephenie meyer,poti si tu :d tine-o tot asa,dar totusi nu mai vreau sa astept 3 saptamani pana la urmatorul capitor k innebunesc :d
  Răspunde

  *
  Eve spus
  decembrie 1, 2009 la 6:36 pm

  Onutza, cea cu “Zvon devenit realitate” spunea ceva despre rescrierea “Never Think” din perspectiva lui Rob:)) Poate o las pe ea…
  Mersi pentru comment, Dede!
  Răspunde

  nu este adevarat…dupa cum stiti(unii) o fata alma a scris ficul meu dpsv lui rob..si fara permisiunea mea…eram tare suparata si am dat un comm in care am scris ceva de genul…ca „cum ar fi dak mas apuca eu acuma asa ca mi sa sculat mie sa scriu ficul never think din psv lui rob??” deci eve eu nu as face asa ceva…mai ales fara permisiune… si in fine tare frumos capitolul:X

 30. FAKX said

  de la capitolul 18 incepe perspectia lui Emily?Abia astept.Saracul Robert,ce fraeir.:))

 31. FAKX said

  ce fraier*

 32. FAKX said

  in locul lui(ROBERT)nici nu ma culcam cu Asalia(o curva).:))

  • miss jo said

   asalia curva?ar fi bine sa gandesti mai mult inainte sa vorbesti…

   • FAKX said

    nu ai observat cat de perversa e.:))

   • FAKX said

    fiecare cu parera lui.:p

 33. FAKX said

  Eu o vad pe Asalia,ca Anemona Niculescu.:))
  Si pe Emily,ca si Kristen Stewart.:d

 34. Criza said

  cate fitze pe capu’ asaliei. sa.l ai pe robert pattinson langa usa de la camera de la hotel si tu sa te plangi de marimea camerei :))
  fte bun fanficu :X

 35. ioana said

  Robert si Emily sunt tari dar Asalia cam naspa…

 36. GossipGirl said

  in sfarsit s-a terminat cu asalia …abia astept sa se impace cu emily :x:x:x:x

  xoxo
  GossipGirl

 37. FAKX said

  deja mi’am imaginat ce urmeaza.:))

 38. jane2x said

  Cand ma gandesc ca eu chiar o plaeam cat de cat pe Asalia. Nici nu parea asa de insuportabila. E ok, m-am trezit la relitate. Am fost proaasta si naiva.

  „- Dar…, a continuat cu greu, ai o latură…pe care n-o pot suporta.Eşti manipulatoare.Minţi, te prefaci, vrei să controlezi totul…Asta nu e prima dată când îmi dau seama de toate astea.”

  – Rob are asa mare dreptate cu replica asta. Asalia are si ea o parte umana, dar e asa de mica si ascunsa, ca s-a transformat intr-o persoana rea. Pacat.

  Oricum, nu-mi incap in piele de fericire ca revii la perspectiva lui Emily. Mi se pare mult mai simpatica si intr-un fel o inteleg mult mai bine, pentur ca seamana mai bine cu mine, in unele privinte. Si stiu ca s-ar potrivi mai bine cu Rob.
  Well, felicitari pentur inca un capitol incredibil! abia il astept pe urmatorul. >:D< :X

 39. Diana said

  • Crissy said

   wow cat de bine se potriveste Asaliei…

  • ella11 said

   e super melodia

 40. simina said

  super capitolul.spor in continuarea lui!!!

 41. Crissy said

  Capitolul este foarte bun…Asalia ii totala. Imi placea de ea foarte mult. Sper sa continui sa scrii din perspectiva ei. Fanii ficului deja s-au impartit …eu sunt team Asalia. Clar.

 42. ella said

  e super capitolul:X:X:X
  nu o sa-ti zic sa scrii din perspectiva lui emily pentru ca am incredere in tine nu trebuie nimeni sa te forteze
  vreau sa las totul sa vina de la tine sa scrii cum simti si ce iti place pentru ca pur si simplu esti fenomenala m-ai facut sa iubesc ambele personaje chiar daca preferata mea este emily pentru ca e scumpa si inocenta si doar perfecta imi place la nebunie si de asalia este atat de egoista si incapatanata dar pentru ca ai scris-o thu este oarecum adorabila:))
  ma faci sa-ti iubesc toate personajele e ciudat:))
  saracul robert ma gandesc ce este in capul lui:))
  este atat de ciudata chestia asta sa nu stii ce iubire sa alegi sa iubesti persoana care te face sa te simti bine in siguranta o iubire sigura sau cea in care nimik nu este sigur
  pur si simplu nu iti poti alege pe cine sa iubesti si cum sa iubesti
  se intampla
  totusi sper ca robert sa o aleaga pe emily ar fi mult mai bine pentru el deoarece este atat de scump si inocent si el ca iti vine sa-l manaci:X yumii…
  oki abia astept capitolulu nou si las la alegerea ta pe cine vrei sa votezi cum ar trebui sa lasam toate
  oki puupici si sa ai inspiratie multa:*

 43. ella said

  ce votezi am scris pe acolo=))
  domne cred ca basescu si antonescu asta m-au tampit de cap:))
  pe oriunde ma duc pe strada e plin de capatana lor
  is imposibili oamenii astea
  si astazi pe orice program eram tot ei
  abia astept sa mearga oamenii astea la vot sa scap odata de ei
  da deci inca nu am drept de vot
  mai astept inca 1 an jumate
  in fine acuma m-am apucat de politica:))
  se vede ca-i tarziu si azi am dat teza la mate de 2 ore :-l
  noh bn deci maine am ore si in somn mi mila de dirigu care mi si prof de mate ce injuraturi o sa auda
  macar acolo ca in fata inca nu-mi permit
  poate la sf de cls a 12 cand toata lumea ii zice ati fost ca un parinte pentru noi si bla bla
  eu ii zik fuck you!!
  oki
  tac din gura acuma
  sau mai bn zis termin de scris la tastatura
  :))
  succes la scris inca o data
  nu te-ai gandit sa scrii o carte sau ceva>?
  esti chiar talentata:))
  imi place la nebunie cum scrii
  pupici de la cluj
  muah

 44. ella said

  am zis sa vizitez si azi profilul tau
  poate poate a aparut un capirol
  daca esti dragutza si scumpa si o scriitoare fenomenala cum cred eu ca esti
  imi zici cand apare urmatorul capitol
  pupici:*

  • Eve said

   Hey ella
   Cred ca o sa trebuiasca sa-ti retragi laudele, pentru ca nu stiu exact ce raspuns sa-ti dau:(
   Probabil la sfarsitul saptamanii.
   pupici back

 45. ....::Ella::.... said

  buna Eve suze k nu am lasat si la celelalte capitole comm, dar eram mult prea entuziasmata si nu am putut sa ma opresc din citit …:))))..hmmm…. se pare k mai ai un fan oricum scrii super frumos. Yeyy si se pare ca am ajuns din nou l Em .Spor l scris in continoare si sper sa ne uimesti din nou cu un alt capitol foarte interesant.
  pupici din ploiesti :*:D

 46. Nadea said

  ah..nu am rezistat si sunt multumita…cind sa inceput povestea din perspectiva Asaliei..nu eram sigura ca imi va placea..dar iarasi mai impresionat(sunt multumita cam avut sansa sa aflu cum a evoluat istoria si din alt punct de vedere)
  sa stii cai mai cistigat inca un fan devotat si in Moldova(aici iti voi face publicitate:)astai tot ce pot face in schimbul a tot ce mai facut sa traiesc aceste clipe(in special ultimile 6ore:D)hug for you!!
  astept prelungirea!!!hihi

  • Eve said

   Hey
   Ma bucur ca ai rezistat sa citesti asa mult dintr-o data, fara sa te plictisesti. Apreciez:)
   Si multumesc mult pentru commenturile si incurajarile de la fiecare capitol , esti foarte draguta.

 47. laurry12 said

  mama ce in urma sunt……………. deci fenomenal……. W-O-W!!! deci imi place……. desi sunt sigura ca sti……. de abia ajtept continuarea……. desi shy asta cre ca sti……… shy de abia ajtept shy cealalta continuare…….. shy tot asha pana al sfarsit……… dar in acelasi timp nu vreau nici sa se termine shy da……… jtiu deja incep sa delirez……. 😀

  ……….. deci din nou grozav cap….. !!!!!!

  • irenefanfiction said

   nu am inteles nimic ce ai scris 😐

   • julymarie said

    eh.. hai nu mai exagera si tu. a scris cu y in loc de i in unele cazuri, limbajul de mess. ti-am trad. eu dak vrei :

    mama ce in urma sunt…dec fenomenal. W-O-W!!! deci imi place…desi sunt singura ca stii. de abia astept continuare. desi si asta cred ca stii. si de abia astept si cealalta continuare…si tot asa pana la sfarsit…dar in acelasi timp nu vreau nici sa se termine, si da..stiu deja, incep sa delirez…:D
    …deci din nou, grozav capitol!!

    easy :))

   • laurry12 said

    mda…….. nici yo nu cred ca inteleg…. 😀

 48. iudita said

  Eh… fanficul este fantastic ;;) Chiar îl ador, şi, trebuie să recunosc că sunt în echipa Asalia ;)) Tipa chiar are o personalitate, e genială :X Mai puţin păpuşică împiedicată, şi mai mult capabilă să îşi controleze reacţiile :X Mai puţin în stilul Bella…Oricum, felicitări, trebuie să ai ceva condei dacă reuşeşti să creezi un personaj antipatic :* Mult succes în continuare, şi, d-abia aştept să citesc următorul capitol 😉

 49. eva said

  hey Eve…nu am dat comm pana acum…ca debea azi am citit capitolul 17…pff…ce sa facem sunt super in urma…scz…deci..cred ca o sa incep sa imi dau drumul la gura..:))..asta a fost o avertizare…:))..
  Niciodata nu am placut-o pe Asalia din cauza comportamentului pe care il avea …era prea plina de sine ,vroia sa domine totul nu accepta sa fie domnita…poate celebritatea pt uni nu e chiar asa de benefica..mama frate ii sa urcat rau de tot lume in cap…celebritatea…nu imi place caracterul sau ….egoista ,mandra,superficiala …poate si pentru ca eu nu sunt o fire de genu…poate si pentru ca oricum nu suport deloc persoanele de genu …..sau poate si pentru ca ..am avut-o pe Emily de la inceput pe care sincer am adorat-o chiar daca era un pic mai stangace si chestii de genu sau era super pesimista sau …pentru ca si ea era un pic…nu situ cu un pic ciudata dar nu imi pasa …as sta de mii de ori cu Emily (logic daca as fi un baiat)decat sa stau cu Asalia…sa ii iasa superficialitatea prin toti pori sa se scalde in ea la fel cum s-ar scalda un om normal intr-o apa limpede sau sa se bucure si sa se mandreascu cu ea la fel cum se bucura cel ami bun si cunoscut poet de talentul pe care il are…de talentul pe care la cultivat crativ si i-a fost folositor…nici nu cred ca e talentata…talentul ei este ala de minti…de a se preface si cam asta e scopul cand esti actor..nici nu mai tin bine minte ce profesie avea..haine de moda sau…mrg…:D..nu mai tin minte ar trebui sa recitesc din nou toate capitolele pentru a ma pune la punct cu toate detaliile…o data pt totdeauna..ca asa cu un capitol pe saptamana…sau la 2 saptamani si in amestec cu inca 10 ficuri …le cam incurc..si ce sa fac.. in afara faptului ca sufar de nebunie acuta mai am si o situtie grava cu memoria …lapusus..in cel mai dezvoltat caz:)).. .Oricum unele persoane nu sunt la fel de rezistenta ca altele..unele persoane nu poarta mereu aceea masca care sa te faca detasata de tot si de toate unele persoane nu sunt la fel de dure ca altele ….poate e si vorba de personalitate de fapt e vorba in principiu de acest lucru….dar unele persoane cred ca prefera sa isi arate aceea latura considerand-o una importanta care iti ofera o posibilitate de recunoastere a carcaterului unei persoane pe cand alte persoane o considera un defect..eu una sunt impartiala….in acest punct de vedere..dar stiu pe cine prefer de mii de ori mai mult ..o prefer pe Emily…oricum mai ales prin faptul ca Emily este si ea are un fel de….talent…prin dezvoltarea lui..ea priveste lumea cu alti ochii..ea poate percepe sentimente pe care alte persoane ca Asalia nu le percep..ea e modesta si …poate e si inocenta..dar nicidecum proasta..ea …se bucura de simplitatea se bucura de frumusetea toturor…de frumusetea naturi si …admira tot ce o inconjoara…Poate de aceea persoanele care o prefera pe Asalia nu isi pot da seama de ce noua ne place mai mult de Emily..poate fiindca are aceste claitati ca si noi ca o fata normala…nu ..superficiala de parca ar fi buricul pamantului…poate ne place aceasta …inocenta si stangacie ai eipentru ca ..poate si noi o avem..intr-o oarecare masura …poate ne place felul ei dramatic de a fii …poate ne place…poate si iar poate…sunt atat de multe ideii ….ar parca sunt acoperite de o ceata densa si umeda..:D..asa ca momentan :))…nu mai zic nimik ca v-am aburit destul si am scris cam mult sper ca nu se supara nimeni..:D..A si Eve oricum cred ca Emily si Asalia fac parte intr-o oarecare masura din tine…Emily reprezentand partea ta poetica …talentata si Asalia reprezentand pt tine cat si pentru noi o latura egoista a naturii umane..pe care uni o au cred ca dezvoltata sau care persista intr-o oarecare masura …deci…astept capitolul urmator ..:D..te pooop…si sper ca nu am jignit pe nimeni..si daca da imi cer scuze nu am dat acest coomm cu intendia de a jigni ci doar pentru a-mi exprima punctul de vedere …Eve astept capitolul urmator…:*:*:*:* si faci o treaba excelenta imi place foarte mult cum te exprimi..ai un fel aparte si foarte frumos..mai ales pentru ca faci in asa fel incat sa ne faci sa cititm orice scrii..chiar daca cel care povestese persoana respectiva..nu ne este pe plac..ai un talent aparte de a ne face si pe noi cei care nu prea o avem la inima pe Asalia sa citim…ne aduci interesul …mrg hai ca ma lungesc…:D..

  • irenefanfiction said

   de ce nu te apuci sa scrii un fan fic, scrii frumos. am citit tot ce ai scris si ai dreptate.

   • BibbyEllen said

    chiar scrie un fan-fic:)) unul foarte reusit:X

 50. ella said

  http://fanficpossibilitty.blogspot.com/2009/12/cap-i.html

  intrati si cititi primul meu fanfic este numit „Possibilitty” dupa melodia de la coloana sonora New moon
  a devenit melodia mea preferata pentru ca apare pe fundal la faza mea preferata din film unde am plans mult
  oricum sper sa sa faceti timp sa cititi si sa-mi spuneti daca are rost sau nu sa mai continui
  lasa-ti comm cu parerile voastre chiar daca nu-s pozitive vreau sa imi dati sfaturi sa devin mai buna
  oricum sper sa va placa inceputul si promit ca mai postez ceva cap sapt asta
  oki va astept cu parerile de bn rau ce o fi

 51. Andreea said

  Eve, daca nu publici cap 18 cat mai curand .. voi muri:))… Chiar vrei sa ma ai pe constiinta?:))

  • krisz said

   idem :))

 52. lillu said

  idem idem :))

 53. ella11 said

  idem

 54. LovingJacob said

  Deci minunat fanficul!!!Absolut superb…astept cu interes:x:x:x

 55. diana said

  capitolul urmator?:o3

 56. Twilight Saga said

  Okay – I’m begging you! Te rooog, posteaza capitolul 18! E prea tare, si vreau sa aflu ce se intampla in continuare!

 57. nadia said

  Bravo, Eve! esti cea mai TARE!!! Astept cu sufletul la gura urmatorul capitol!(nu vreau sa te presez!:))
  Am si eu o intrebare: Rob cel la care i-a dat vaza Asalia, este acelasi ROB PATTINSON?!
  Sper sa-mi raspunzi cat mai repede!Merci!
  Spor la scris!!:)

 58. DeDe said

  Eve,tu chiar vrei sa ne omori? hai cu cap 18 mai repede ca nu mai putem de nerabdare >:P

 59. Zoey said

  Eve,ai milă de noi!:))
  Vrem capitolul 18! :((

 60. Catalina said

  Nici o idee, nici un nou capitol?! Noi inca te mai asteptam!
  Vrem sa stim mai departe! 🙂
  pup

 61. Annie said

  Merry Christmas, Eve!

  Auzi, nu primim „cadou” un capitol? :):):):)

 62. nadia said

  Are dreptate Annie cu ultimul comm!
  Apropo,imi raspunzi si mie la intrebare,te rooooooooooog!
  P.S. Merry X-Mas, Eve!
  Love,NADIA

 63. nadia said

  Cat mai trebuie sa astept ca IN SFARSIT sa fie aprobat comm meu?!

 64. Crissy said

  Plz posteaza cap 18…simt ca o iau razna:)) cand o sa vad cap o sa tip ca nebuna:))
  Probabil o sa zica lumea ca’s nebuna …Adevaru’ este ca de la atata asteptat=))…
  Sper sa il publici cat mai repede…:X:X:X Chiar ca ar fi cel mai frumos cadou de Craciun…:))

  Pupici,
  Crissy:*:*:*

 65. alicebeautifulvampire said

  wow…hot dar interesant…sincer ador ficul!!! 🙂 pe cand capitolul urmator? 🙂

 66. littlekiddo said

  Ai postat cap. asta pe 1 Dec:(. Nu crezi ca e fremea sa postezi si urm. capitol?:(> E cam stresant sa intri de 10 ori pe zi sa vad daca ai postat ceva:).Sper sa merite asteptarea:)

 67. littlekiddo said

  vremea**

 68. niko said

  ooo doamne cat va mai trebui sa asteptam a trecut aproximativ o luna de cand ai postat ultima data….inteleg ca ti-e si tie greu..dar intelegene si pe noi…e naspa sa stai asa cu sufletul la gura si sa cicali omul pe cand urm capitol si chestii dintrastea…mie imi place ficul tau..dar stii cum e unii se cam satura sa astepte….nu toti sunt inarmati cu rabdare….sper ca nu te-a deranjat comm meu…nu asta intentionam..

 69. littlekiddo said

  A! si daca citesti comentariul meu sa stii ca am spus alea pt. ca sunt foarte nerabdatoare. Ne-ai lasat pe toti in suspans

 70. littlekiddo said

  app asta e ultimul comentariu ca te-am zapacit=))da add la rocs_1st pls:)

 71. ella said

  poti sa scrii cum vrei tu
  ce vrei tu serios
  poti sa scrii un capitol intreg cum plange saraca Emily dupa el
  poate o mai suna Edward sa-si ceara iertare
  ea il injra bine ii da si o palma
  el se pune pe scari si nu mai vrea sa plece
  ce vrei mai bine ii omori pe toti decat sa nu mai scrii nimic
  te rog urmatorul capitol
  pune-te in fata calculatorului si nu cred ca nu iti vine inspiratia pentru ca restul capit sunt prea tari sa ramai asa dintr-o data in pana
  te rog incearca
  tin pumnii
  si sper sa-ti iasa
  ceva
  :*:*

  • Annie said

   e Rob, nu edward):)):)):))

 72. ..Eva.. said

  Ok deci nu ai postat se pare ca Mos Craciun nu mi.a indeplinit una dintre dorinte…acum se presupune ca nu mai cred in el:((.Nu vrei sa faci un bn tuturor;))si sa incerc si eu sa ma intorc la visele mele ,la iluziile desarte a unui copil cu imaginatia bogata cred ca asta inseamna copilarie sa visezi si sa crezi ca viata e usoara totusi am trecut de etapa asta totusi pot sa ma prefac ,pot sa pretind )asa e mult mai usor sa supravietuiesti:D deci te implor sa pui capitolul 18 mai curand ,te implor!!!Fie.ti mila de niste suflete care tanjesc dupa capodopera ta ( BINECUVANTEAZANE !!!:)) OMG am cam exagerat dar asta nu inseamna ca nu imi doresc enorm urmatoarele capitole ….te rog!!!!te rog mult de tot posteaza capitolul urmator(si desigur si celelalte dar o luam pe rand ) deci te implor posteaza capitolul:*:*:* te pwp pa-pa spor la scris ….!!!

 73. ..Eva.. said

  Hei stiu ca deja va.ti saturat de mine dar sunt cateva commuri in legatura cu Asalia (ca de exemplu cineva ar vrea ca Rob sa fie cu ea ,sa ramana cu ea !!!) care chiar m.au pus pe ganduri ….Ganditi oameni buni!!!Ce dreaqu e in capul vostru. (cred ca pot ….ca am dreptul sa fiu impertinenta din moment ce voi toti va.ti luat la randul vostru acest drept) Deci sa presupunem prin absurd ca actiunea din fic se intampla in realitate,si in realitate imi pare rau sa va anunt dragele mele dar VOI NU SUNTETI CELE MAI IMPORTANTE PERSOANE DIN UNIVERS!!!!!! SI AR TREBUI SA VA GANDITI SI LA ALTI OK?! Cum ar fi : in ce dreaqu l.ar transforma una ca Asalia pe Rob .Ganditi-va numai ok?!! Nu zic ca Emily e perfecta ,ca e iubita perfecta dar intr-un fel e potrivita pt. o persoana faimoasa ca Rob imi pare rau dar ipotetic vb si gandind prin absurd eu una nu vreau ca vedeta pe care o adoram si a careia suntem fani sa devina cea mai nesuferita persoana pt. ca asta ar deveni daca ar fi impreuna pt o perioada lunga de timp sau chiar s-ar casatori cu una ca Asalia .Si nu vreau ca pe viitor(ipotetic vb. si gandind prin absurd) ca una ca Asalia sa apara pe covorul rosu alaturi de Rob de parca ea ar fi muncit pentru a obtine un premiu sau ceva de genu…..mi s-ar parea oribil…total!!!Stiu ca actiune din fic nu se intampla in viata reala ….chiar stiu acest lucru dar ar trebui sa va ganditi si sa analizati toate obtiunile inaintea de a lua o decizie ….in asa fel incat acea decizie sa nu fie pripita …in acest fic nu mai este vb despre voi este vb despre Emily,Rob si Asalia.Ganditi.va oameni buni!!!Ca si cum de acest lucru ar depinde viata voastra si sincer chiar depinde(de gandit)…as fi vrut sa apara comm asta undeva mai la vedera in asa fel incat sa-l vada lumea pt. ca eu astept niste pareri si raspunsuri k toata lumea…si cred ca aici se incheie si discursul meu…app vot EMILY!!=))

  • ..Eva.. said

   nu stiu daca va aparea de 2 ori …dar am obs ca nu sa trimis comm…si l-am mai trimis o data..:D..scz daca e de 2 ori..:D

 74. ela said

  scz…. Rob
  ups se vede ca imi era somn la vremea aia
  mersi Annie ca m-ai corectat:D

 75. Deny said

  Oare chiar the last time?!
  Oricum, genial. 😡

 76. Simo said

  genial
  sper sa fie cu adevarat the last time…desi cred ca incepusem s-o iubesc pe Asalia-revelatie de moment:)

 77. Just_mee said

  deci asta sa petrecut in ziua in care emily la asteptat toata noaptea…
  urat, foarte urat…:-j

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: