Never Think

fic by Eve

Capitolul 15 – Take me to the sky

disco_ball– Se putea si mai rău, am zis aranjându-mi părul ciufulit în oglindă.

Mă aşteptam să fie mult mai încâlcit. Dar arata bine, doar un pic răvăşit.

L-am văzut pe Robert în reflexia oglinzii, ieşind din cabina din spatele meu. După un moment, în care s-a uitat la mine ciudat, a mormăit rănit :

– Ar fi durat mai mult dar…tu ai vrut să ne oprim…

Mi-am dat seama că auzise şi interpretase greşit ce spusesem. Credea că îi critic performanţele.

– Nu vorbeam de tine, am zis repede.Mă refeream la părul meu.Nu mi-am stricat coafura atât de tare.

– Aa, a zis el stingherit.

În mod normal, dacă aş fi fost cu altcineva, aş fi râs de penibilitatea situaţiei. Dar acum era altfel. Din motive greu de înţeles, simţeam că pe el nu voiam să-l supăr. Cu atât mai puţin nu voiam să creadă că l-aş jigni cu atâta nesimţire.

E ciudat cât de repede mi-am schimbat comportamentul faţă de Robert.

Când venise să mă ia de acasă, cu câteva ore în urmă, fusesem foarte nesuferită. Eram pesimistă în privinţa întâlnirii aranjate de Ian, ba chiar convinsă că pentru mine experienţa asta o să fie o risipă totală de timp şi energie.

I-am spus lui Robert, fără nici un fel de introducere, unde vreau să mă ducă. Nu-mi pasa dacă îi convine sau nu.

– E perfect, a zis el ca şi cum îi cerusem părerea. Îmi place clubul ăla.

Mă minţea fără nici un pic de pricepere.

– Ai mai fost în Sky? l-am întrebat sceptică.

– Da, sigur. De multe ori.

M-am gândit că tipul ăsta habar n-are să se prefacă. Nu e deloc convingător. Şi mai pretinde că îşi câştigă existenţa din actorie…

– Numai că trebuie să-mi spui cum se ajunge, ca să-mi amintesc pe unde e.

Evident, am pufnit în sinea mea.

– Nu-ţi face griji, nu e nevoie să conduci. Luăm limuzina, l-am informat înainte să se dea singur de gol că n-a călcat în viaţa lui prin Sky Club.

Mi-am dat ochii peste cap enervată.

De ce am acceptat să ies cu el ? În primul rând nu-l cunosc, iar faptul că e prieten cu Ian nu îi oferă o reputaţie prea bună. În al doilea rând, a venit îmbrăcat total aiurea, de parcă hainele i-au fost călcate de un camion. În mod repetat.

El într-un hanorac negru, jeanşi prespălaţi, rupţi şi jerpeliţi, în timp ce eu port un top sclipitor cu paiete, fustă scurtă mulată şi tocuri . Nu ne potrivim. Când o să apărem împreună, lumea o să creadă că a venit circul în oraş.

– Ce bine, a răsuflat el uşurat la vestea că nu trebuia să conducă.

Am chemat şoferul şi i-am spus lui Robert să-şi parcheze maşina lui în garaj, de unde o să şi-o recupereze când ne întoarcem. Iar asta se va întâmpla foarte curând, pentru că nu prevedeam o întâlnire îndelungată pentru noi doi. După doar câteva minute chinuitoare de conversaţie stupidă, o să-şi dea seama că nu ne potrivim şi o să treacă peste pasiunea copilărească pentru mine.

Am intrat amândoi în limuzina, într-o tăcere totală.

Care conversaţie stupidă ? Deja nu avem despre ce să vorbim.

M-am întrebat dacă ar trebui să fiu drăguţă şi să încep eu să spun ceva, dar am renunţat la idee. N-are decât să se străduiască singur să găsească ceva de discutat. Şi probabil că n-o să poată să lege nici două cuvinte pentru că, în mod clar, prezenţa mea îl intimideaza.

– Ian mi-a spus că ieşi des în cluburi, a zis el într-un final.

N-a spus-o pe un ton acuzator, ci doar ca şi cum era un subiect oarecare de conversaţie. N-am simţit nevoia să neg ceva ce ştia toată lumea.

– Serios ? am zis plictisită.

Apoi m-am gândit mai bine. Mi s-au activat senzorii de bârfe. Dacă Ian i-a vorbit de mine, probabil a făcut-o în termeni elogioşi. Asta ar dovedi că încă mai are sentimente pentru mine.

– Şi ce ţi-a mai spus Ian despre mine ? am întrebat pe un ton provocator.

– Păi…, a zâmbit. Nu mare lucru.

Chiar o fi actor ? Cu atât de puţin talent în arta disimulării ?

– Hai spune-mi…, m-am pisicit eu atingându-l că din greşeală pe umăr.

Uite aici lecţie de actorie ! Recurg tot timpul la metode mai puţin oneste dacă ştiu că aşa obţin ce vreau. De data asta eram chiar foarte curioasă.

Aşa-zisul mare actor de lângă mine a înghiţit în sec, uitându-se la mâna cu care l-am atins, şi a căzut imediat în plasă.

– De fapt a zis nişte chestii cam ciudate, a recunoscut el încurcat.

Oh nu… Ştiam eu că Ian mă bârfeşte !

– Ce chestii ?

– Nu ştiu, bătea câmpii, a zis Robert râzând cam forţat. I-am spus că nu-l cred, pentru că oricum n-avea de unde să ştie atât de multe despre tine. Te cunoaşte de prea puţin timp.

La naiba. Tipul ăsta nu pare conştient de faptul că eu şi Ian am fost împreună. Idiotul de Ian i-a spus despre toate ciudăţeniile mele dar a « omis » să-i spună şi acest mic amănunt.

Să-i spun eu?

Neah, de ce să mă complic…E irelevant.

– Mda, probabil prietenul tău a citit reviste de scandal, am spus eu cu un gest indiferent. De acolo trebuie să fi aflat tot felul de aiureli despre mine. Numai minciuni, cred că îţi dai seama…

Fac să pară că mă deranjează. N-aş putea să recunosc că de fapt mă bucur că sunt băgată în seamă de presă. Eu – vedeta cu normă întreagă, nu fac nimic cu adevărat important, despre care să se poată scrie în revistele serioase. Nu cânt, nu joc în filme, nu ajut copiii înfometaţi din lumea a treia şi nici măcar animalele fără stăpân. Sunt faimoasa doar pentru că familia mea e faimoasă. Despre ce altceva ar putea să scrie săracii reporteri înafară de relaţiile mele, ţinutele mele şi petrecerile la care mă duc ?

– Da, înţeleg perfect, a zis Robert afectat. Eu nici nu mai citesc ce se scrie despre mine ca să nu mă enervez.

– Se scrie despre tine ? am întrebat deplasat de neîncrezătoare.

Cred că mi s-a ridicat şi o sprânceană într-o expresie cu care îmi manifestam scepticismul.

N-am vrut intenţionat să fiu nepoliticoasă dar adevărul e că sunt la curent cu toate ştirile mondene, deci e imposibil să-l fi ratat dacă apărea undeva.

– Da, mai mult în presa europeană, a zis el. Dar acum, cu noul film, o să apară şi aici.

Şi următorul pas este că eu , în mod logic, să întreb « ce film ? » şi apoi el să înceapă să se laude cu realizările lui extraordinare, şi să vorbească despre persoana lui toată seara, plictisindu-mă pe mine de moarte.

– Ce film ? am întrebat oftând resemnată.

Dar răspunsul n-a fost cel previzibil.

– Nu prea vreau să vorbim despre asta, a spus el indiferent.

Asta e ceva nou. E modest sau nesigur pe el ? De ce să nu vrea să vorbească despre film ? E unul din ăla de arta cu buget redus şi îi e ruşine să recunoască? Ba nu, e un film porno ! Asta n-ar fi prea rău…Hm.

Acum că nu voia să-mi spună, muream de curiozitate să aflu.

Dintr-o dată m-am gândit că poate făceam supoziţii degeaba când răspunsul era unul simplu: e pur şi simplu un tip tăcut.

Asta mi-a amintit de concluzia la care ajunsesem de curând : ca iubitul meu ideal e ca un fel de Eric, doar că tăcut şi cu fundul mic. Partea cu « tăcut » era rezolvată. Trebuia să-i analizez şi fundul lui Robert acum.

Am reuşit să mă holbez bine atunci când am ajuns la intrarea clubului, şi l-am încurajat să iasă înaintea mea din maşină. Şi cred că Robert s-ar bucura să afle că datorită fundului lui de dimensiuni normale tocmai a fost avansat în lista mea, la locul de « Potenţial iubit ».

L-am premiat cu un zâmbet larg când m-a ajutat să ies din maşină iar el a părut bucuros de brusca mea schimbare de dispoziţie.

În club nu era foarte aglomerat, cel puţin nu cum era în weekend, când nu puteai nici să respiri înăuntru. Dar oricum asta nu m-a afectat niciodată, pentru că am zona vip rezervată pe termen nelimitat pentru fiecare vizită.

Poate că era din cauza luminilor intermitente dinăuntru, a muzicii mele preferate sau a revelaţiei că Robert ar putea să fie un Eric în variantă îmbunătăţită, dar m-am simţit dintr-o dată foarte fericită.

Mă simţeam ca şi cum aş fi luat droguri din alea care te fac să râzi în continuu. Şi cel mai ciudat : nu eram nici măcar beată, cu atât mai puţin drogată.

Nu că n-aş fi mereu fericită şi mulţumită cu viaţa mea, dar acum era mai mult de atât.

Mi-am dat seama că, deşi eram obişnuită să primesc atenţie, de cele mai multe ori nu eram ascultată cu adevărat atunci când vorbeam. Dar el îmi punea întrebări ca şi cum răspunsurile mele erau de o importanţă colosală pentru întregul univers. Era chiar haios de înverşunat să afle totul despre mine.

– Şi mai ai emisiunea pe Mtv ? a el zis serios.

A fost o scurtă tentativa de a lucra undeva. Prezentam un top al celor mai bine îmbrăcate vedete. Dar mi-au anulat emisiunea după doar două ediţii. O amintire de-a dreptul traumatizantă.

– Nu prea vreau să vorbim despre asta, l-am citat eu pe un ton grav imitându-i vocea.

Am râs amândoi.

– Râzi mult, a observat el zâmbitor.

– Pentru că eşti amuzant, am flirtat eu aplecându-mă spre el pe canapea.

Era o invitaţie clară de care putea să profite, dar în schimb a zis :

– O să reîncepi emisiunea în alt format sau …?

Nu şi-a terminat ideea pentru că îi pusesem un deget peste buze. M-am apropiat ca şi cum aveam de gând să-l sărut, dar am schimbat direcţia ca să-i şoptesc în ureche :

– Nu-mi mai pune întrebări de interviu.

Apoi am chicotit şi m-am ridicat în picioare, însufleţită de valul de energie pe care trebuia s-o consum.

– Hai să dansăm, am strigat.

M-a privit gânditor pentru o clipă şi credeam că o să mă refuze. Nu părea genul căruia să-i placă să danseze. Dar şi-a dat pe gât ce-i mai rămăsese din sticlă şi m-a luat de mână.

Fredonam refrenul melodiei în timp ce dansam lasciv, atingându-mă cât mai mult de el. Când l-am prins de cureaua blugilor şi am început să mă las în jos, balansându-mi şoldurile într-o mişcare unduitoare, m-a prins de talie şi m-a tras înapoi sus.

– Nu face asta, a râs el.

– Nu-ţi place ?

M-a strâns mai aproape şi mi-a şoptit în ureche :

– Ba da, îmi place cam prea mult.

I-am zâmbit diabolic, ştiind ce urma, şi l-am luat de mână. Am traversat ringul de dans, ocolind de câteva ori ca să nu ne lovim de cei câţiva petrecăreţi care se mişcau haotic pe ritm, până am ajuns în capăt. L-am lăsat pe Robert să mă aştepte şi am întredeschis usa toaletelor. Nu era nimeni înăuntru, aşa că m-am întors şi l-am tras după mine cu o mişcare bruscă, am intrat în prima cabină şi am închis uşa.

Spaţiul era strâmt, aşa că m-am lipit de Robert, ca nu cumva să mă ating din greşeală de pereţii plini de microbi invizibili. Îh. Poate că nu fusese cea mai bună idee să venim aici.Simţeam că fobia de microbi pune stăpânire pe mine.

Am reuşit din fericire să îmi ascund cu succes atacul de panică, pentru că nu-mi place să îmi deconspir toate nevrozele încă de la prima întâlnire. Mi-am imaginat că sunt într-un loc cât se poate de igienic şi drăguţ. Şi trebuia să văd partea bună a lucrurilor : e destul de palpitant s-o faci într-un loc public.Îmi aduce aminte de liceu.

Am zâmbit seducător şi l-am strâns mai aproape pe Robert ca să-mi fac cunoscute intenţiile.

Mi-am îndreptat faţa spre el, ajungând cu buzele înnebunitor de aproape de ale lui. Dar fără să le ating. Doar ca să îi prelungesc tortura anticipării.

El mi-a mângâiat părul şi mi-a dat o şuviţă după ureche.

Asta a fost un semnal că e ceva în neregulă. Nu primeam de la el reacţia corectă. Chiar dacă în general poate că nu e un tip pasional şi sălbatic, tot ar fi trebuit să sară pe mine şi să-mi sfâşie hainele până acum.

Mă mângâie pe cap ? Nu se uită în jur, are impresia că suntem pe un pat de petale de trandafiri în Evul Mediu ? Dă-l naibii de romantism.

I-am luat mâna din părul meu şi i-am plasat-o strategic sub bluza sclipitoare. Asta trebuia să funcţioneze.

După un moment şi-a dus degetele reci în direcţia bună, dar foarte încet. Exasperant de încet. M-a strâns uşor, ca şi cum credea că sunt din sticlă.

O Doamne…Sper că e vorba doar de un scurt moment de timorare, nu de o dovadă de nepricepere şi lipsa de experienţă.

Ca să îi văd faţa, a trebuit să mă depărtez puţin.

– E prima dată pentru tine sau ceva de genul ? l-am întrebat înainte să-mi dau seama că sună cam jignitor.

– Ce? a spus vizibil deranjat de întrebare.Nu!

Atunci a doua oară?

– Pentru că pari cam distrat, am spus eu ezitând.

« Distrat » e o variantă mai potrivită pentru a exprima “fără entuziasm”.

– Scuze, sunt doar …surprins.

Surprins ? Atâta lipsa de optimism încât să nu spera să se aleagă cu ceva în seara asta ?

– Aşa sunt eu: surprinzătoare, i-am şoptit în ureche.

Şi-a luat mâna de sub bluza mea şi s-a întors la mângâiatul capului.

– Nu e neapărat nevoie să o facem acum, mi-a spus cu un oftat. Şi aici…

– Ce ? am întrebat confuză.

– E foarte curând. N-aş vrea să crezi că am vrut doar asta de la bun început.

Ce vrea să zică ? Are o criză de moralitate sau ceva de genul ăsta?

– Şi atunci, ce vrei să cred ? am zis complet pierdută.

– Că vreau să te cunosc…ca persoană, a spus răguşit.

– Aha, am spus renunţând să mai încerc să înţeleg ce vrea.

L-am tras spre mine şi am început să-l sărut violent. A fost ca şi cum aş fi apăsat pe un întrerupător care a declanşat valul de dorinţa din partea lui.

Am simţit cum a tras aer adânc în piept, capitulând în încercarea jalnică de a-şi argumenta punctul de vedere.Oricare o fi fost ăla.

Dintr-o dată mâinile lui mă apucau de peste tot şi de data asta au intrat din proprie iniţiativă sub bluza mea, ridicând-o până sus.

Am oprit sărutatul pe buze, ca să aibă mai mult loc să se descurce cu paietele. Şi se descurca neaşteptat de bine.

M-am lovit cu cotul de uşa când am încercat să-mi scot bluza de tot, aşa că am renunţat. Mi-era încă frică să nu mă ating de nimic.

El nu mi-a observat tresărirea la contactul cu microbii, pentru că acum atenţia îi era complet distrasă. Îşi coborâse una din mâini, ale cărei mişcări grăbite îmi ridicau fusta strâmtă din ce în ce mai sus.

L-am ajutat conducându-i mana şi am răsuflat zgomotos când în sfârşit a trecut de material şi m-a atins.

Dacă mai era nevoie de vreo confirmare, acum eram sigură că nu era prima dată pentru el.

Am căutat grăbită şi i-am tras fermoarul blugilor în jos.L-am apăsat iar el a gemut agonizant, cu buzele pe gâtul meu.

Deşi eram deja strânşi unul în altul, l-am tras şi mai aproape, simţind cum anticipaţia din mine atinge un nivel insuportabil.

Mi-am mai tras puţin fusta şi mi-am coborât iar mâna ca să-l pun în direcţia bună.

I-am simţit răsuflarea caldă şi sacadată pe gât, înainte să mă apese pentru prima dată.

M-a împins încă o dată, ţinându-mă între el şi perete, şi gemând cu faţa cufundată în părul meu.
A durat o secundă până să-mi dau seama că eram lipită cu spatele gol de mii de microbi.Mi s-a făcut brusc greaţă.

– Îh.Nu.Stai..stai.

– Ce e? a întrebat cu răsuflarea tăiată, uitându-se speriat la mine.

Aşa cum îl rugasem, se oprise.În mine.

– Ce s-a întâmplat ? Te doare ? a zis fără să se mişte.

Era prea mult, nu mă rezistam.Am deschis gura ca pentru un ţipăt tăcut şi am contemplat senzaţia.

Dar imediat ce a trecut, m-am mişcat brusc, şi l-am îndepărtat de mine ca să pot să mă desprind de perete cât mai repede.

– Scuze. Misofobie, i-am zis jenată.

– Ce? a zis derutat.

– Fobie de microbi.

Mă simţeam oarecum vinovată că nu apucase şi el să termine, dar trebuia să ies de acolo. Mi-am tras hainele la locul lor şi am deschis uşa. M-am dus să mă spăl uitându-mă panicată în oglindă după semne de microbi pe piele, în timp ce l-am lăsat pe el să se descurce singur.

Reclame

65 răspunsuri to “Capitolul 15 – Take me to the sky”

 1. Ale said

  vaiii:)):x
  genial!
  😡 imi place mult cum scri, eve.
  spor la scris in continuare.

 2. alexa said

  tare capitolu asta dar cand apare si emily prin peisaj?super,astept urmatorul cap si poate este si em pe acolo

 3. Măddă said

  :)) wow..super..continua eve,mie imi place foarte mult!

  Multi pupici !>:d<

 4. Cati said

  :))) ce imi place…cam fitoasa Assalia, dar ma amuza felul ei de fi si cum gandeste.
  nu ma asteptam sa gasesc asa curand un nou capitol, dar imi convine:X
  genial;):*

  • Cati said

   am uitat sa adaug, ca Rob e atat de sensibil chiar si cu o insensibila:)))…asta arata ca relatia dintre ei a fost cu scantei de la inceput si cu sentimente profunde din partea lui Rob…
   Chiar daca imi place si Assalia, sper sa ramana cu Em:X
   good job Eve>:D<

 5. aRyAnA said

  ee…nu e chiar asa de rau..incepe sa devina simpatica tipa asta:))…chiar mor de curiozitate sa vad ce o sa se intample cu Emily…acum cred ca inteleg de ce era asa de ezitant Rob si cu ea la inceput…app ti-am scris un mail:D si nu te supara dar crezi ca poti sa scrii mai repede cap 16:d…bn pai,spor la scris si…a da..uitai sa mentionez ca IMI PLACE cap asta si felul cum scrii,chiar daca nu las comuri pe la toate capitolele sa stii ca sunt cu ochii pe ff tau:))

  Ary

 6. florina said

  scrii super eve dar totusi cand o sa para emily…cand o samai scrii den perspectiva ei????…oricum succes in continuare…sper kat mai rpd cap 16….:*:*

 7. deea said

  Neah!! Nici pomeneala :d . Cum ar putea sa ma deranjeze??:)) E super. Si mie mi-e dor de Emily :D. Astept urmatorul capitol:X!!! Well done:X!!

 8. miss jo said

  :X ar fi chiar mf sa continui din perspectiva asaliei…este de departe mult mai interesanta decat emily…parerea mea:D

 9. Iulia said

  marturisesc cu mana pe inima ca mie nu-mi place absolut deloc de ea:))

  • krisz said

   I totally agree with that :))

   • andreea2037 said

    Me neither.

   • ann said

    De ce nu va place de ea?
    Mie mi se par ok fata !

   • Diana said

    tu ce ai face daca ai avea atatia bani? bine nu chiar tot ce face ea:))

   • nikol said

    si yo sunt de acord ..delok nu o am la inima…o vreau pe emily si vreau si cap 16 please!!(styu c par rasfata cu comm asta nu ,sunt exact opusu da imi plakce mult fikul…sii ma enerveaza asteptarea ..asta..ma omoara!!

 10. irenefanfiction said

  e cam curvulita asalia asta. ;P mie nu prea imi place de ea 😉

  • nikol said

   sunt de aciord cu tn ….da inainte da cu emily..URAAAAAA jos asalia ….sus emily

   • nikol said

    din viata lui robb ma refer

  • ioana said

   i totaly agree

 11. ana said

  multumim eve pt capitol! e super…..te-ai miscat repede cu el… bv!

 12. Annie said

  lol :))

  mai mult decat m-am asteptat…

  dar…parca ea a avut ideea cu toaleta:)

  superb capitol

  spor la scris 😛

  [as vrea sa fiu in locul asaliei cateodata:))]

 13. waterproof said

  banuiesc ca o sa continuie cu perspectiva asaliei pana in momentul in care ea vine in aparatamentul lui rob si il gaseste acolo cu emily

 14. Măddă said

  Eu cred k si Asalia e o persoana interesanta, doar k e obisnuita cu altfel de viata decat Em, cred k aici a si vrut sa puncteze Eve.

  Are o unda usoara de superficialitate dar o face dragutza.Pana la urma trebuie sa le acceptam atat pe Asalia cat si pe Em asa cum sunt..foarte diferite,dar in esenta aceleasi,ptr k tin aman2 la Robert !

  Stiu k ti.am mai spus Eve, dar e foarte bine ce faci.Mie imi place foarte mult:*

 15. Angi said

  Super capitolul.

 16. Alexa said

  Ugh. Ii aduce aminte de liceu? :)) Wow, da` s`a apucat devreme de munca fata asta :))

 17. irene said

  mi-a placut faza ‘s-a oprit in mine’, bravo eve, imi place ce scrii, dar imi vine putin greu sa ma gindesc ca rob ar face asta de la prima intilnire, cum declara el ca e timid si ca n-a avut vreo prietena. anyway, super 😛

  • Diana said

   eu cred ca ar face:))

   • irene said

    iai da diana, si eu cred, dar declaratiile lui cu ” sunt timid, n-am avut prietena” sunt cam ciudate.

  • Diana said

   a spus el ca n-a fost cu nimeni?

   • irene said

    da, a spus ca nu a avut o [rietena in viata lui 😛

   • Diana said

    😐

   • irene said

    stiu diana, e ciudat. mai ales cum arata el sa nu aiba vreo prietena 😐

 18. lillu said

  Terminati mai cu Emily.Emily o sa apara la momentu potrivit,da deja ma exaspereaza „doru” asta dupa fata :))
  Good job,girl! si tine-o tot asa,si nu te stresa prea tare,zic..cand ai timp si dispozitie..scrie,ca scrii bine!
  🙂

 19. Ama Cullen said

  So,ca sa inteleg.Eve,nu spuneai ca cap. 10 e sfarsitul?

  P.S.:Nu ca nu mi-ar conveni:)

  • Cati said

   :O cand a spus asta?

 20. alina said

  imi place mult asalia dar o iubesc pe emily ce se mai aude de ea

 21. Hay Lin said

  GENIAL!
  Recunosc, nu sunt fana Asalia, dar daca pe Rob il face fericit asata e tot ce conteaza 🙂
  Subscriu faptului ca Rob se poarta ca un domn cu ea.
  Mi e pre mie sau Asalia este un fel de Paris Hilton?
  Abia acum am facut legatura.

  • Hay Lin said

   imi* pare*

   • irene said

    mie mai degraba imi aduce a tipa aia din gossip girl, mai neagra si cu parul cretsi brunet, stiu ca e asalia e blonda, dar eu as mi-o imaginez. si emily parca e hailey de la paramore. asa le vad eu

   • miss jo said

    cu blair:))? nu prea cred:P…mai degraba cu paris:P

  • irenefanfiction said

   nu miss jo, nu cu blair, cu aia vanessa. blair e prea draguta pentru asalia 😛

 22. jane2x said

  Hay Lin, cred ca ai dreptate, Asalia imi aduce si mie aminte de Paris Hilton. Si chiar daca la inceput ma enerva la culme, nu mai pare chiar atat de antipatica.
  Tot ma enerveaza ca se baga intre Rob si Emily[ care pentru mine ramane cea mai tare:X], dar nu atat de mult.
  Tu eve, scrii absolut minunat. Superb si atat de natural.
  Imi place atat de mult si abia astept urmatorul capitol . >:D<

 23. […] Never Think-capitolele 14 si 15 2009 octombrie 24 by Hay Lin Ochii mi-au sclipitde bucurie can am vazut azi capitolul 15 din “Never Think” : “Take Me To The Sky” […]

 24. ione said

  haha :)) super.Si ai fost f rapida cu capitolul asta!

 25. andreea pui said

  hey
  hello…sunt pt prima data p aici…salutare tuturor!!!
  asa aqm sa incep…sunt o mega fana twilight si desigur inebunita dupa never think…faci o treaba buna,f buna ai talent si asta se vede! urmaresc si celalalt blog,exclusiv despre twilight s faceti o echipa p cinste…
  aqm sa revin l never think…em e o scumpa s a fost foarte frumoasa intalnirea q robert dar dak eram in locul ei,cand i-a zis k s-a culcat q fosta lui iubita cred k ii aruncam in cap cu tot ce gaseam in jurul meu..e vinovat doar…c aqm doar nu l-a violat tipa…sau tipic masculin penibila scuza..:vai sunt barbat si ma-am lasat dus de val..da p tine t iubesc..”
  aha sigur…
  sunt ff curioasa s nu mai am rabdare sa vad c o sa urmeze…sper sa apare si emily prin peisaj k vreau sa aflu c s-a intamplat q ea… in rest bravo bravo bravo….

 26. Ada said

  E super.

 27. Bry said

  YUUUUUUUUUUUCKS ASALIA E GROAZNICA! Si rob??? cum poate fi rob asa? :(:(:(:((: yuuuuuuucks sper ca e un alt rob, un alt rob! :)) mda, foarte „infectat” locu’ =))
  capitolul a ajuns mai repede. multumim

  asteptam sa apara si emily sau inca incearca sa bata recordu la… Tetris? parca

 28. irene said

  mia fetelor, voi nu intelegi un lucru, asta nu e seara in care sau culcat rob si asalia cita vreme emily il astepta, asta e prima seara. Mai pe urma o cunoaste pe emily. 😛

  • Bry said

   pai nu e seara aia 😛 dar oricum si asalia e destul de B*T*H. 🙂

   • irene said

    de acord cu tine bry 😉

   • nikol said

    si eu sunt de acord..

 29. wow :X deci este cel mai bun fanfic care l-am citit :X imbini descrierea si dialogul intr-un mod minunat;chiar ai putea publica o carte.Felicitari!

 30. Valeria said

  Imi place 😡

 31. Bibby~Ellen said

  ce fite are asalia:))
  eu o vreau pe emilly inapoi…ea e genul meu…deaia…ma regasesc in ea:)
  anyway…spor in continuare eve:*

 32. andreea said

  foarte tare fanficul tau,dar astept sa se intoarca emily!spor la scris!

  • Eve said

   O sa se intoarca.Mersi:)

 33. nikol. said

  off cat de repede a venit capitolul 15 atat de greu vine cap 16….ador ficul asta….si o spun sincer..da ce se intampla a trecut aproape o luna si nu mai stiu nimik de el:((..nu mai contiinui?..te rog sa nu spui nu…imi frangi inima..si nu numai mie…te rog…asteptarea asta ma omoara…..

  • Eve said

   O luna…:)) N-au trecut nici 2saptamani. Scuze ca dureaza.

 34. DeDe said

  Mda,prea de tot asalia asta cu misofobia ei :)) wtf,does it really exist?!? i mean,era acolo cu robert,in locul ei dadeam naibii fobia aia ciudata :))

 35. Nadea said

  mm..se simte ceva erotism la orizont..merge..mia plecut..credeam ca va fi plictisitor dar e chiar adorabil..
  bravo!!

 36. alicebeautifulvampire said

  ador cum scri….e genial..deci descri super bine sentimentele…bravo eve!!

 37. Deny said

  Incitant. :> :))
  Cam direct da hai. Bietul de el, nu a apucat sa termine. :))
  Genial.

  • Eve said

   Mersi Deny, pentru commenturile dragute de la fiecare capitol >:D<

 38. Simo said

  sooper!!! cred ca asalia are similarul in lumea telenovelelor pe Mia Colluci (fost fan Rebelde)

 39. Just_mee said

  foarte frumos cap asta…microbii aia=))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: