Never Think

fic by Eve

Capitolul 12 – Lie to me

tetrisStăteam pe întuneric întrebându-mă ce naiba caut aici. Ar fi trebuit să plec de mult. Încă din momentul în care am găsit-o pe tipa nebuna la el acasă. Dar am ales să rămân, iar acum mă aflam tot aici , după trei ore de când Rob îmi aruncase un “Aşteaptă-mă, vin imediat.”

Cu numita Asalia tremurândă agăţată de el, cu bagajul supradimensionat şi roşu într-o mână, a ieşit fără nici o explicaţie şi a închis uşa în urma lui.

Nu m-am panicat la început. Credeam că voia doar să îi cheme un taxi. Credeam că o conducea ca să se asigure că pleacă, sau ceva de genul ăsta.

Şi mai ales, am avut impresia că “imediat” înseamnă că Rob trebuia să revină după un minut, dându-şi ochii peste cap exasperat şi comentând despre criza penibilă şi stranie la care a trebuit să asistăm amândoi mai devreme. Făcea o glumă ca să destindă atmosfera şi apoi îmi spunea că Asalia e doar o cunoştinţă oarecare, cu probleme emoţionale şi psihice. Deci nici un motiv de îngrijorare pentru mine. Pe urmă îşi cerea scuze în diferite şi foarte variate moduri… şi se revanşa faţă de mine în mod intens şi repetat.

Cam asta încercam eu să mă conving că o să se întâmple.

Dar revenind la lumea reală, după vreo 10 minute de aşteptare m-am dus să mă uit pe fereastra cea mai apropiată. Nu avea vedere spre parcare.

Poate n-a găsit nici un taxi încă, m-am gândit liniştită.

M-am instalat într-un fotoliu.

Poate că n-a reuşit s-o facă pe tipă să înceteze cu plânsul şi din cauza asta nici un şofer de taxi nu vrea s-o ia în maşină în starea de stropitoare în care e.

Am încercat să disting în semiîntuneric obiectele care mă înconjurau. Ceasul de perete arată ora 1:30 noaptea. Hm, n-aş fi zis că e aşa târziu. Bineînţeles că lui Rob îi este greu să găsească un taxi la ora asta.

Sau poate că până la urmă, în lipsa unei alte soluţii, Rob a trebuit s-o ducă cu maşina lui, oriunde trebuia s-o ducă. La alt prieten? La un hotel? Aeroport? Spitalul de nebuni de unde scăpase?

M-am descălţat şi mi-am strâns picioarele sub mine. Nici nu-mi trecea prin gând să încep să umblu aiurea prin casă. Mă simţeam ca o intrusă. De ce sunt mereu aşa intimidată de locurile străine? Acum e şi probabil din cauză că proprietarul m-a lăsat aici singură fără să-mi spună unde se duce si cat o sa lipseasca.

Dar o să se întoarcă. Din clipa în clipă.

Mi-am continuat calculele: Lui Rob o să îi ia cel puţin un sfert de oră doar să scoată maşina din parcare. Ca să se şi întoarcă, s-ar putea să mai am de aşteptat ceva timp.

De plictiseală, mi-am verificat mesajele de pe mobil. Nimic. Se pare că mi s-au terminat deja cele 15 minute de celebritate. Nu mai reprezint un subiect interesant pentru nimeni. Tocmai când aveam şi eu chef să vorbesc cu cineva…

Acum Rob probabil merge din uşă în uşă. Nici un alt prieten nu vrea s-o primească acasă pe nebuna. De asta durează aşa de mult.

Până la ora 2:00 îmi recitisem toate mesajele trimise/primite de pe mobil, ceea ce a fost util pentru că le-am organizat şi am şters o bună parte din ele. Nu-mi imaginam că am atâtea tâmpenii stocate în memorie.

Probabil că la hoteluri nu mai sunt camere libere. E sezon, e plin de turişti. Rob nu poate s-o lase pe săraca psihopată pe drumuri, în libertate, la miezul nopţii, nu? Cine ştie de ce e în stare tipa aia! De asta întârzie.

Mi-am depăşit recordul personal la Tetris. Jocul ăsta este subapreciat. Ar trebui să existe un campionat mondial de Tetris. Oare nu există? Aş putea să particip. Mă pricep. Am talent şi acum, după o oră de jucat în continuu pe mobil, cu siguranţă am şi exerciţiu.

Am început să mă antrenez serios în perspectiva viitorului campionat pentru încă vreo jumate de oră, până când vedeam numai liniuţe colorate în faţa ochilor şi mă durea degetul mare de la butonat. L-am înjurat pe inventatorul Tetris-ului şi am renunţat la idealurile de a excela în domeniu.

Probabil s-au anulat toate zborurile de pe aeroport din cauza vremii iar Rob e prea politicos şi bine crescut ca să poată să o lase pe Asalia singura să aştepte.

Stai, am uitat că pe mine m-a lăsat singură să aştept aici, fără absolut nici o mustrare de conştiinţă. Hm.

Era 3:30 şi intrasem în criză de scuze şi scenarii. Nu-mi mai venea nimic în cap. Asta era periculos pentru că riscam să se instaleze obişnuitul atac de panică. O nu. Ce caut aici? De ce îl mai aştept? Oricine şi-ar fi dat seama până acum că aştept degeaba. Oricine înafară de mine, pentru că eu n-am creier.

Când îmi puneam întrebarea “ce face Rob în acest moment”, nu-mi mai veneau în minte explicaţii fantasmagorice şi presupuneri care să-i scuze convenabil întârzierea, ci nişte acţiuni mult mai probabile. Acţiunile îl implicau pe el şi pe o anume blondă care necesită multă consolare. Aveam parte de imagini mentale foarte clare, 3D, full color, cu sunet dolby, si preluate parcă din filmele XXX.

Fuck.

Înainte să încep să mă dau cu capul de pereţi, am bâjbâit după telecomandă şi am aprins televizorul. Am dat pe ştiri sperând că anunţau vreo catastrofă naturală care îl reţinea pe Rob. “Un meteorit a căzut în această noapte pe străzile Londrei, făcând numeroase victime printre blondele isterice, blocând traficul şi împiedicându-l pe celebrul Robert Pattinson să ajungă la el acasă.” Ceva de genul ăsta.

Dar n-am aflat nimic care să explice în vreun fel absenta îndelungată a lui Rob.Nici un afurisit de meteorit.

Ca să îmi distrag atenţia, am schimbat pe un post cu filme. Tocmai începea ceva. Dacă era cumva vreun film în care juca el, mi-am propus să arunc cu ce apucam în ecran, cu riscul de a sparge plasma care valora mai mult decât mine. Soarta n-a dat dovadă de o asemenea ironie crudă. Începea un biet film horror.

Nu ştiu când am adormit. Ştiu că m-am gândit că filmul horror semăna mai mult cu o comedie nereuşită, cu toate efectele de doi bani şi actorii machiaţi grotesc. Şi undeva pe parcurs am pierdut firul acţiunii.

M-a trezit speriată dintr-un vis urât. Poate că până la urma horrorul a fost destul de înfricoşător dacă a reuşit să îmi provoace un coşmar. Sau nu era filmul de vină? Aveam o senzaţie neplăcută şi nu-mi aminteam de ce.

Mi-am frecat ochii încercând să alung somnul şi mi-am întins gâtul înţepenit.

În timp ce adunam informaţii din jur şi mă străduiam să îmi aduc aminte de ce stau într-o poziţie incomoda pe un fotoliu necunoscut, în faţa unui televizor care functioneaza, am auzit o cheie în uşă şi zgomot de paşi.

M-am întors ameţită şi foarte derutată ca să mă uit în direcţia zgomotului. Rob stătea în pragul sufrageriei, camera pe care o vedeam de fapt pentru prima dată cu claritate, acum că era luminată de razele dimineţii.

Am clipit ferindu-mă de lumină. E deja dimineaţa?

Când mi s-au adaptat ochii, am putut să observ că Rob arăta ciudat. Nu se mişca şi mă privea încordat.

De fapt nici macar nu mă privea efectiv pe mine, ci un punct nedefinit, undeva prin mine.

– Eşti…bine? am întrebat nesigură.

Sună ca o întrebare pe care ar fi trebuit să mi-o adreseze el mie, nu invers. Eu eram aia care a stat să-l aştepte o noapte întreagă.

Dar nu intenţionam să devin acuzatoare şi pornită pe ceartă. Deşi voiam să aflu totuşi explicaţia. Eram liniştită pentru că ştiam că există una perfect valabilă, care să-mi alunge temerile şi să mă facă să regret că mă gândisem la ceva rău.

El nu spunea nimic.

Mi-am dat seama că probabil era atât de tăcut pentru că avea impresia că eram supărată pe el. Aşa cum ar fi fost firesc să mă simt…Dar când am dat eu dovadă de cea mai vagă urmă de normalitate? Nu eram deloc supărată. Doar frustrată din cauza nopţii ratate, curioasă în legătură cu absenţa lui îndelungată şi cam atât. Ok, poate simţeam şi ceva ura faţă de Asalia…Multă ură. Foarte multă ură. Dar datorată numai propriilor mele nesiguranţe. Nimic personal.

Mă gândeam cât de ilogic era ca lui Rob să-i fie teamă de mine având în vedere cât de inofensivă eram în comparaţie cu blonda sărită.

Nu voiam să îi reproşez nimic, mă mulţumeam cu orice explicaţie avea. Doar să spună ceva.

Înainte să mă apuc să repet întrebarea, devenise deja evident că Rob era departe de a fi bine. Avea maxilarul încleştat şi privirea fixă.

Mă speria. M-am ridicat şi m-am dus la el.

– S-a întâmplat ceva?

Am ajuns lângă el şi am vrut să-l mângâi pe obraz dar m-a prins de încheietura înainte să apuc să-l ating. Mi-a dat mâna la o parte cu o mişcare brutală.

– Ce naiba? m-am enervat. Ce s-a întâmplat? Rob…? Zii ceva. Ai spus că te intorci imediat. Am stat aici, am aşteptat atâtea ore şi m-am gândit la ce e mai rău…

S-a cam terminat cu încercarea “fără reproşuri” din moment ce tocmai i le-am aruncat pe toate în faţă.

– Şi ce e mai rău? m-a întrerupt el pe un ton la fel de inexpresiv ca şi privirea.

Care era rostul întrebării? Vrea să ştie ce-mi poate mintea în materie de gânduri negative şi acuzaţii? Sau să sugereze că într-adevăr se întâmplase ceva rău?

Ce păţise? El sau Asalia? Părea ceva serios.Părea grav.

– Ăă…tipa aia…a păţit ceva? am încercat eu vag.

Sunt demnă de apreciat pentru că am evitat să întreb direct dacă a murit, deşi asta gândeam de fapt. Nu eram convinsă că era o varianta chiar aşa rea, oricât de morbidă ar fi fost.

– Ce? a zis el oripilat. Nu!

Făcusem doar o presupunere, nu era nevoie să sară aşa.

– Asta e pentru tine “cel mai rău”? a întrebat el clătinând din cap.

Am dat din umeri umilită. Sincer, nu. Dar nu aveam altă presupunere. Scenariile mele cu taxiuri, prieteni, hoteluri, avioane, spitale şi meteoriţi nu păreau potrivite pentru situaţia actuală. Nu prea mai avea rost să le enumăr.

El s-a încruntat şi şi-a strâmbat buzele cu dezgust.

– M-am culcat cu ea, Emily.

Aa…Asta.

Aaaa.Stai.Nu.Asta nu e bine.Nu nu nu.

Am vrut pentru un moment să cred că nu auzisem bine, dar fusese destul de clar.

Un “nu” obsesiv şi repetitiv a început să mi se învârtă în cap însoţit de un vâjâit chinuitor. Aş fi vrut să înceteze ca să pot să gândesc.

Mi-am ridicat privirea spre Rob, care măcar avea decenţa să arate de-a dreptul îngrozit.

– Nu…

A fost singurul cuvânt pe care am reuşit să-l scot din gât.

Tocmai realizam că stătusem o noapte întreagă aşteptând şi inventând toate scuzele posibile pentru el, în timp ce de fapt se întâmpla ceea ce orice idiot s-ar fi prins de la bun inceput că se întâmplă. Ştiam că sunt proastă, dar chiar aşa?

Filmul porno din imaginaţia mea era de fapt realitatea.

Mă simţeam atât de rău. Era o senzaţie fizică. Voiam să mă aflu oriunde altundeva decât în faţa lui Rob acum. Dar oricât încercam să mă mişc şi să-mi fac o ieşire furtunoasă, nu mă clinteam din loc.

– De ce? am întrebat mult mai calmă decât mă simţeam.

Sună de parcă abordam un subiect banal care nu mă privea deloc.

– Îmi pare rău, a zis el jalnic.

– Dar, de ce? am repetat eu. Dacă erai cu ea, de ce te-ai comportat cu mine ca şi cum…

Era prea dureros să spun “ca şi cum ţineai la mine”.Mai corect era “voiai să te culci cu mine”.

– Nu eram cu ea, a oftat el cu greu . Ne despărţisem. Şi credeam că de data asta definitiv. Dar ea …

L-a şantajat? Torturat? Sechestrat şi obligat sub ameninţarea cu moartea să se culce cu ea?

– Ea e… ca un drog pentru mine, a încheiat el lipsit de originalitate.

Am zâmbit amar. Poate că asta e o scuză valabilă pentru vampirul din film, dar nu şi pentru cineva care ar trebui să fie capabil să se abţină.

– Mda, am murmurat dezarticulat.

După o asemenea replică era timpul să plec. Din păcate mă aştepta o ieşire fără demnitate, fără dramatism sau acte teatrale. Eram umilită şi plecam pur şi simplu.Ce altceva puteam să fac?

– Trebuie să înţelegi că n-am ştiut că o să e întâmple asta, a continuat Rob cu grabă. Am vrut doar s-o duc să stea la un hotel, ca să plece azi înapoi în LA. Dar…

– Fără amănunte, i-am cerut eu.

Imaginile mentale îmi erau de-ajuns. Nu aş fi putut să fac faţă la alte detalii în plus.

– Lasă-mă să-ţi spun, a insistat el.Vreau să ştii….

– Eu nu vreau să ştiu, am spus scurt.

Ce fel de curiozitate masochistă m-ar fi făcut să vreau să ştiu mai multe?Ştiam deja ideea de bază.

Probabil că ar fi trebuit să îi mulţumesc lui Rob. Să-i spun că apreciez sinceritatea de care dăduse dovadă recunoscând adevărul. Dar era o sinceritate brutală şi dureroasă pe care n-o apreciam absolut deloc. Cred că aş fi preferat să mă mintă. Să găsească o scuză ridicolă şi complet neverosimilă cu care să mă păcălească, şi să mă lase să cred că nu s-a întâmplat nimic. Ar fi fost perfect. Aş fi fost fericită.

De ce nu e şi el adeptul minciunilor frumoase?

– Emily…

Mi-am luat geanta şi pantofii de pe jos şi am trecut pe lângă Rob, făcând eforturi mari să nu-l privesc în ochi.

N-a încercat să mă oprească. Nici nu mă aşteptam s-o facă. Nu eram îndeajuns de importantă încât să se mai chinuie să-mi salveze sentimentele rănite.

Aşa că am ieşit pe hol, apoi am coborât scările pe jos, amintindu-mi abia la parter de existenţa liftului.

Când am ajuns în curtea interioară n-am mai băgat în seamă decorul paradisiac. Iubisem locul ăsta cu câteva ore în urmă. Acum îl detestam.

M-am trezit în stradă, fără nici cea mai vagă idee unde mă aflu sau în ce direcţie ar trebui s-o iau. Am pornit până la urmă la nimereală, sperând ca să dau în curând peste un reper cunoscut.

Şi tocmai mă lăudam pe mine însămi pentru maturitatea de care dădeam dovadă, şi pentru cât de bine mă descurcam într-o situaţie atât de tâmpită, când m-a apucat puternic si de neoprit plânsul.

Reclame

121 răspunsuri to “Capitolul 12 – Lie to me”

 1. deuttza said

  offfff….cate de trist…imi place capitolul asta…am plans:(( sper sa se rezolve!!!

  • Eve said

   Imi pare rau ca te-am intristat.

 2. adanick said

  Il ador! Pacat ca nu vin mai repede capitolele…

 3. Ralu said

  Foarte frumos si emotionant capitolul…Sper ca urmatorul sa vina mai repede:D

 4. irinaa said

  ce trsit e, 😦 mi ar fi placut sa se rezolve tot, 🙂 abia astept 😀

 5. Andreea1036 said

  Imi vine sa-l omor pe Robert Pattinson pentru ceea ce i-a facut lui Emily!
  Capitolul e foarte bun, dar ceea ce a facut el.. Deplorabil! 😐 😦 😦 😦 😦
  Astept capitolul urmator! :*

  Andreea

 6. adriana said

  mai aveam putin si plangeam… :*:* ador fanficul tau :X:X

 7. annabellalove said

  o…. mm-ai salvat… nu ma duc azi nicaieri…

  e superrrrrrrr de tot acest cap….

  desi e ff trist

 8. Criss said

  Bravo!
  Foarte tare fanficul:X

  • Eve said

   Mersi Criss

 9. tjanet said

  :O:O :(.E trist capitolul :(.Abia il astept pe urmatorul :X:X:X

 10. tjanet said

  Aa ,mda eu sunt Stefy.

  • Eve said

   Hey Stefy:)

 11. foarte frumos…si trist…de ce trebuia emily sa plece asa?abia astept sa vad ce sa intamplat in seara aia…si nu ai vrea sa faci si un capitol din perspectiva lui Robert?sa povestesti ce sa intamplat in acea seara?mie miar placea foarte mult

  • Alexa said

   De ce trebuia Emily sa plece asa? Adica, ce vrei sa spui? Tu ai ramane dupa ce ti-ar spune tipul cu care iesi ca s-a culcat cu fosta lui iubita? Wow. Eu in cel mai bun caz il scuipam in fata si-i tranteam pantofii in cap, ori aruncam in el cu orice prindeam in mana. Nu ma las umilita in halul asta si dupa aia sa raman langa el ca o proasta.

   • poi poate ia facut ceva…sa ramana ca sai explice alexa…si miss jo termino de acum tiam spus ca nu sunt obsedata ok?si as vrea sa vad totusi ce sa intamplat in seara asta….mai termino nu am chef de certuri

   • aia …sc…

  • miss jo said

   esti asa de ciudata:))…si dc vrei sa scrie din perspectiva lui pattinson?ca sa primesti „detalii”:))?…whatevar:-j

  • Alexa said

   Doamne esti culmea. Ce explicatie exista daca te lasa acasa la el cu pretextul ca se intoarce imediat, si apoi vine si spune ca s-a culcat cu alta. Bine punctat faza cu meteoritul. Ce explicatie vroiai sa-i dea si ea sa il ierte asa repede? Jeez!!

   • vad ca aici nu se intelege nik….nu vreau certuri….in fine…doar io stiu la ce ma ganmdeam…o idee poate ia puis ceva in bautrura….si femeia a profitat….in fine…

   • Alexa said

    Hai sa fim sinceri. Un barbat nu poate fi violat. Sau da?

   • pff…nu violat..dar sia batutu joc de el cat timp el era ametit….si ieri ni sa spus ca se poate sa fie…oricine poate….ca a venit ieri un domn de la politie si nea dat un pliant la toti din clasa si nea spus ca si barbatii pot fi violati(politistul nea spus)

   • Alexa said

    =)) Asta a fost buna, serios. Sunt curioasa cum se poate asa ceva. A, deci daca la voi in clasa vin politisti sa va invete nu-stiu-ce, deci inseamna ca nu ai terminat clasa a 8-a, nu? E clar de ce nu stii ca un barbat nu poate fi violat. Ti-as explica de ce, dar nu cred ca e voie sa spui asa ceva pe site.

   • nu alexa…la noi au venit ca sa ne dea iste pliante ca sa fim atente…si ni sa spus ca nu numai fetele pot fi violate ci si baietii ti las trimite cu bucurie plaintul sa citestisa vezi si singura….

   • vad ca nu poti sa ibtelegi…asta este…crezi ce vrei io tiam spus adevarul…app stiu ca nu poate fi violat dar tot i se poate….batea joc de el(sa spun asa…)apoi dak nu mai are ce face cu el fiecare organ va fi la vanzare

   • Alexa said

    Bine, vad ca esti grea de cap. Pe bune, ai mai mult de 13 ani?

   • Eve said

    Nu va mai certati. Rob nu a fost violat:)) Desi asta ar fi fost o explicatie convenabila:))

 12. si eve….imi spui si mie cum ai pus stelutele alea ca sa votezi?

  • Eve said

   Le gasesti in Panoul de Control. Rating. Page Rating.

 13. si app sunt un fan deal tau si iubesc ceea ce faci

 14. saghin ionela simona said

  credeam ca o sa fie mai lung ca celelalte…..
  si ca sa te revansezi 😀 poate scrii urmatorul capitol mai repede 😀

 15. cati said

  ” e ca un drog pentru mine” asta chiar nu e valabila pentru viata reala, nu credeam ca o sa faca asta.
  Capitolul asta e superb:X sunt tare curioasa sa vad cum va continua totul si ce va face Rob in continuare, daca va incerca sa „reintre” in viata lui Em.

 16. ann said

  Wow…
  Nu am cuvinte…
  Superb capitol.Daca vrei sa continui cu drama nu ma deranjeaza,atata timp cat se termina cu bine povestea.

  • ann said

   Dar am si un mic comentariu negativ:nu e bine ca ai folosit nume reale.De exemplu acum am tendinte sa il vad pe rob din fanfic ca rob din realitate.Poate el nu e asa,adica nu rupe inimi prin gesturi ca astea.

   • bubbles said

    Chiar nu e adevarat Ann..nu mi-o lua in nume de rau, dar sa stii ca Rob poate fi oricine nu neaparat cel din realitate..Eve doar l-a asociat ca sa ne capteze si mai tare atentia atata tot.Eu cred ca e un exercitiu de imaginatie toata treaba..ptr mine si ptr voi Rob poate fi orice om, orice barbat..trebuie doar sa te dezlipesti de imaginea lui Rob si sa pui imaginea unei alte persoane !

    Eve superb capitol !

 17. vaiiii Eve:X….a fost atat de profund acest capitol…cal mai fain:X….cat l’am asteptat…acum…ca tot veni vb de un drog:))…asta e fanficul tau pt mine…un drog…asa cum a spus rob ca e Asalia aia(dezgustator) :((….capitolul 11 l’am citit in ora de tehno pe telefon si ma inroseam de atata emotie…TE ROG SA VI CU CAP. 13 REPEDEEEE!!!!! biata emily…dar sper ca se va rezolva…astept continuareaaaaaaaaa…you’rre the best!!!>:D<

 18. Cri said

  pffff….tragic..
  saraq:|

 19. elli said

  “Un meteorit a căzut în această noapte pe străzile Londrei, făcând numeroase victime printre blondele isterice, blocând traficul şi împiedicându-l pe celebrul Robert Pattinson să ajungă la el acasă.”
  :))
  Vai..este superb capitolul!Aproape ca m-a luat si pe mine plansul iar pe Rob aproape ca il urasc acum:))

 20. deea said

  Trist …. Biata Emily … Mda si eu il urasc p Rob … aproape :D. Chiar frumos . Astept urmatorul capitol.

 21. Alexa said

  In locul ei ii aruncam pantofii in cap oricat de Robert Pattinson era el.

  • gabriela said

   :)))) bravo asa se face

  • miss jo said

   si eu la fel:))

 22. powerpraff. said

  dudd,nu cred ca am mai citit un fan.fic asa mf ca asta.
  mi.a placut cum a plecat emily,adica nu a facut multa zarva,de fapt deloc.eu i.as fi dat si una.
  si ce e cel mai aiurea…cam asa sunt toti.actori,baieti simpli-toti.:))
  aici e drama.:-s
  tine.o tot asa.:x

 23. powerpraff. said

  faza e ca tu descrii f bn sentimenetele si ne trasnpui si pe noi acolo.traim parca pe pielea noastra.imi da fiori.brr.

 24. Andra said

  Foarte tare capitolul nu ma asteptam la asemenea raspuns ca s-a culcat cu ea.Sper sa nu folosesti si tu supranaturalul ar fi prea comun fanficul desi nu-mi pot imagina ce alceva poti sa scri ca Emily sa ramana cu robert.Ai o imaginatie foarte buna sigur o sa gasesti tu ceva de abia astept capitolul urmator

  • Eve said

   Fara supranatural, stai linistita.

 25. lillu said

  uau,nu pot sa cred.Chiar ca te pricepi Eve.Parca ma doare si pe mine,ca pe Emily.Ahh,ce ma dispera.Parca imi vine sa-l injur :)))
  Te rog,intoarce-te cu noul capitol cat mai rapid!

 26. Hay Lin said

  „Mi-am depăşit recordul personal la Tetris. Jocul ăsta este subapreciat. Ar trebui să existe un campionat mondial de Tetris. Oare nu există? Aş putea să particip. Mă pricep. Am talent şi acum, după o oră de jucat în continuu pe mobil, cu siguranţă am şi exerciţiu.”

  „Înainte să încep să mă dau cu capul de pereţi, am bâjbâit după telecomandă şi am aprins televizorul. Am dat pe ştiri sperând că anunţau vreo catastrofă naturală care îl reţinea pe Rob. “Un meteorit a căzut în această noapte pe străzile Londrei, făcând numeroase victime printre blondele isterice, blocând traficul şi împiedicându-l pe celebrul Robert Pattinson să ajungă la el acasă.” Ceva de genul ăsta.”

  Nu credeam ca dramatismul se poate imbina atat de bine cu umorul. Daca la inceput radeam in hohote (desi preconizam ce se intampla), la sfarsit mi-au dat vreo doua lacrimi.

  Desi este trist, este cel mai bun capitol de pana acum. Pur si simplu este realist.
  Si iti multumim ca ai reusit sa transpui asta, in scris, cu atat de mult talent!
  Nu ma mai satur de acest fan-fic : x

  • Eve said

   Mersi mult Hay Lin:)

 27. orty said

  uhh…saraka emily:(…fan.fic-ul parka mi’a schimbat imresia despre Rob…:-L…orikum aja sunt toti…:)

 28. […] Acesta este un fragmentul meu preferat din capitolul 12. Daca nu l-ati citit inca, dati click AICI. […]

 29. gabriela said

  bravo eve. cu atatia fani esti deja un superstar. tine-o tot asa. pupici

 30. ioa said

  wow…nu pot sa spun decat wow deci pe bune mai lasat fara cuvinte! cand am citit ce i-a facut rob lui emily la gura mea erau numai cuvinte „de lauda” la adresa lui robert pattinson (stiu ca saracu na facut defapt nimic :)) )asa f emotionant…dupa ce am terminat cu injuratul imi venea sa sparg calculatorul…off…your fic it’s like a drug to me… :))
  astept the next chapter!!! 😀

 31. alicebeautifulvampire said

  deci iubesc ficul tau!!il ador!!
  Rob e asa de..de..rau!!
  cum a putut sai faca asta lui emily?
  astept cu nerabdare capitolul urmator..
  si te org dc ai id de mess…adaugama si pe mine:bianca.puie
  ms:-*

 32. alicebeautifulvampire said

  rog*

 33. Maddy said

  era prea frumos ca să fie adevărat…
  chiar nu credeam că o să plece atât de calmă…

  firaş … iar tre` să aştept…mi se pare o eternitate…
  mă oftic atât de tare că am descoperit ficul de la inceput…
  de ce nu puteam să`l descopăr ieri??
  să nu mai aştept atât?
  aştept in continuare capitolul 13 cu sufletul la gură!

 34. Andra :) said

  deci ador fanfic-ul tau 😡 tine-o tot asa
  astept cap 13:> sper sa il publici mai repede,desi nu te bat la cap , pt ca doar cu rabdare iese ceva super:X

  • Andra :) said

   scz pt emoticonul de mai sus nu stiu ce am facut =))

 35. Yoanaaa said

  ador capitolul asta desi este trist…te rog nu ne mai lasa atat de mult in susupans :)..astept nereabdatoare urmatorul capitol:x

  xoxo

 36. theo said

  te rog continua cat de repede poti , nu o sa am rabdare :*

 37. lexxa said

  vaaai… ce trist! eram la serviciu cand l-am citit si nu stiam cum sa ascund k ma bufnea plansul. Life sucks sometimes. Mi-a picat fata cand am vazut ce a facut. Si am citit de vreo ori. Credeam ca nu am vazut bine. :((
  Sper sa revii repede cu urmatorul capitol!

 38. iulis said

  e frumos..chiar daca e trist..la urma urmei nu totul e perfect..

 39. Angi said

  Trist,dar frumos.

 40. Georgia said

  „Nici un”, „Nici o” se scriu legat „Niciun”, „Nicio”, si v-am dat si un site, ca sa nu ma mai ponegriti atata, cu noutatile gramaticii limbii romane. Se scrie asa din 2006 !! Daca nu ma credeti si vreti dovezi, intrati si vedeti ce noutati au mai aparut 🙂 http://alizemiller.blogspot.com/2006/02/noutati-gramaticale-in-doom-2-niciun.html

  „Oricine înafară de mine,…” – in afara, doua cuvinte 🙂

  „Fuck.” ????? pai, scriem in engleza sau in romana??? hai sa zicem atunci si Damn it si ass ai up yours si toate celelalte….cred ca mergea un „La dracu” sau ceva….hmmmm….dar ce zic eu aici, cu cine sa vorbesc???

  Ah, si virgulele, nu-ti plac deloc, Eve 🙂 Si cred ca ti-a fost si cam fomica atunci cand ai scris….ai mancat litere ici-colo 🙂

  Dar, per ansamblu, capitolul e bun….interesanta abordarea 🙂

  • Iria said

   Draga mea, e foarte interesanta si abordarea ta. Pot spune ca in foarte putine privinte sunt de acord (aici ma refer la regulile din Doom, care tin sa iti reamintesc ca au fost criticate de foarte multi cunoscatori ai limbii romane). In schimb, nu sunt de acord cu faptul ca tu tinzi sa ingradesti libertatea de exprimare a unui om care a ales sa isi exprime prin scris anumite idei pe care le are. Ori, simt nevoia sa iti precizez, acest lucru nu prea e in acord cu moralitatea. Daca un scriitor, in cazul de fata Eve, alege sa spuna Fuck!, e ok. Si stii de ce e ok? Atata timp cat este opera acelui scriitor, el are dreptul sa se exprime cum vrea si in orice limba vrea. Cum si tu ai optiunea de a nu citi acele randuri, pentru ca nu te obliga nimeni. Cand vei scrie si tu, poti sa te exprimi in cate neologisme vrei si poti sa pui toate semnele de punctuatie pe care le doresti. Pentru ca va fi opera ta.
   In alta ordine de idei, se pare ca ceea ce doresti sa faci tu aici se poate numi critica. Pot spune ca o observ a fi mai mult o critica gramaticala, nu literara. Draga mea, o carte este citita sau nu in functie de senzatiile pe care reuseste sa le ofere. Mie una putin imi pasa de cum este pusa o virgula sau de cum este scris un cuvant, atata timp cat acel cuvant imi ofera o senzatie placuta sau nu. Opera de creatie nu trebuie masacrata pentru niste virgule puse aiurea sau pentru un cuvant scris asa cum ai invatat la scoala (tin sa iti precizez ca eu am invatat la scoala ca „nici un” se scrie dezlegat), pentru ca am terminat scoala inainte de DOOM. Si uite ca am terminat si facultatea si tot nici un scriu si nu am fost niciodata apostrofata pentru acest lucru. In afara de acest lucru, vreau sa stii ca in spatele unui scriitor stau mai multi oameni care tot corecteaza acolo unde este nevoie, acolo unde nu se pierde din sensul initial al cuvintelor prin corectura pentru ca noua sa ne fie livrata o carte in forma ei finala. Si chiar si asa, unele scapari tot exista. Ori Eve, din cate stiu eu, scrie pe blogul ei o poveste pe care ea a creat-o, pentru cei care sunt interesati de aceste povesti, poate pentru prietenii ei. Poate va veni si momentul cand se va apuca de scris pe bune, pentru ca e un talent. Dar pana atunci, ea scrie pentru ea.
   Imi place sa cred ca tu de fapt esti constienta de aceste lucruri, dar iti place sa critici. E ok, daca nu ar exista critica, nu ar fi progres. Dar, te rog eu mult, critica ideile, talentul daca vrei, spune ce iti place si ce nu din poveste, dar lasa gramatica. Si eu am greseli, si tu, oricine. Multi pot invata regulile noului DOOM, multi pot face observatie, insa putini au talent. Insa, pana la urma, din ce categorie faci parte.

   • Iria said

    Uite, ca am mancat un cuvant. Vroiam sa spun ca pana la urma, depinde din ce categorie faci parte.

   • Lexxa said

    You go girl! Perfect de acord cu tine.

   • Loom said

    bv irina ferfect de acord,,,Eve e the best:p

  • mari said

   si asa au aparut frustratii

   • Eve said

    Multumesc pentru sustinere fetelor. Georgia, fuck off.

 41. Lara said

  Felicitari Eve!! Si multumesc ca mi-ai postat povestea la voi pe blog 😀 Apreciez foarte mult !! Si sa stii ca as vrea, daca s-ar putea, sa scrii mai repede urmatorul capitol 🙂

  Lara

  • Eve said

   Cu placere Lara. Si eu astept continuarea ta.

   • Lara said

    Eve, eu mai am din LMS doar 2 capitole si un epilog, de scris….am mai postat si ieri….Iar la traducerea WIM, am pus deja capitolul 17 si mai am 3 deja, insa se pare ca autoarea, din ce mi-a scris si mie pe blog, nu mai are decat vreo 2 sau trei capitole de scris si eventual un epilog, deci si asta e pe final 🙂 A fost greu, dar mi-a placut, iar experienta de a scrie ceva productie proprie a fost chiar revelatoare :))) am descoperit ca pot sa scriu un dialog :))) e un pas urias de la jurnalele pe care le tineam….dar, destul despre mine 😀

    Am auzit ca scrii deja la cap 13….asta e o veste buna, si ca ar trebui sa apara pana vineri, asta e o veste si mai buna 😀

    Te pup si spor !!

    Lara

 42. Loom said

  heloo:-* Em esti the best! ai niste idei super! succes cu urmatorul capitol sh incearca sa il scrii mai repde plz..o sa ma iombolnavesc de lipsa de fanic acuta. app mi-a plakt faza cu meteoritul…aproape ca il urasc…aproape:”> SUCCES!!!!!

  • Eve said

   Mersi mult!

 43. miku said

  de ce pui asa rar?

  suntem foarte curiose de continuare:(

  macar 2 nexturi pe saptamana

  • Eve said

   Fac tot ce pot dar n-am cum sa scriu asa mult. Imi pare rau. Doar daca ma angajati ca scriitoare personala:)

 44. Cati said

  pe fiecare zi intru sa vad daca e ceva nou, dar nu gasesc nici un capitol, in schimb vad ca ai parte de comentarii „piperate” ca sa zic asa;))
  abia astept capitolul urmator:X

 45. M said

  as vrea sa stiu cate capitole sunt in total, daca se poate desigur:) printe atatea pareri a mea ar fi chir banala si nesimnificativa dar vreaus a’ti spun ca ceea ce ai facut e superb:X tine’o tot asa:)

  • Eve said

   Nu stiu cate capitole o sa aiba.Continui sa scriu pana nu-mi mai place. Mie sau voua.

 46. annabellalove said

  nu pot ghici ceva „original” sa-ti las comment

  chestiile „esti un geniu”, „ador ficu` tau” bla bla…. par sa fie plagieri :)):))

  so,….. doar atat pot sa zic c „ast urm cap” care e original numa` pt prescurtari:))

 47. mada said

  cand apare urmatorul capitol?:d

 48. mari said

  si criticii au aparut ca ciupercile dupa ploaie

 49. ruxandra said

  cand apare cap 13? nu mai am rabdare…:*:*:*

 50. just luv it said

  cand apare urm capitol???ai spus 1 p sapt:P

  • Eve said

   Era o estimare aproximativa:))

 51. Annie said

  aaa…nuj daca o sa dorm bine la noapte

  am deja simptome
  ca nu-mi primesc „medicamentul”

  sper c pana ce ies maine de la scl, pui nextu`

  stiu….arta nu se poate grabi….dar gandeste-te la cei „bolnavi”
  :)):))):))):))

 52. Tnx said

  Hey Eve ne.ai uitat? :-s

  • Eve said

   Cum as putea?:)

 53. diana said

  eu cedez psihic:)) cand apare urmatorul capitol?

  • lexxa said

   nu esti singura…si eve nu ne mai baga in seama 😦

   • Amalia said

    Toti aveti impresia ca Eve are o obligatie fata de voi doar pentru ca ii cititi fanficu’… E doar impresia mea sau abordarea voastra e cel putin gresita?

    Lasati fata sa scrie cum poate si cand vrea.
    De ce aveti impresia ca scriind mesaje de genul celui de mai sus (sau de mai jos, dupa caz) Eve o sa scrie mai cu drag??

 54. pentesylea said

  Felicitari pentru fic, sper sa te gandesti serios si la o cariera literara, ai talent si ar fi pacat sa-l irosesti.Poti face multi oameni fericiti cu lucrarile tale, vorbesc serios.Nu sunt numai adolescenti cei care ti-au citit fic-ul(stiu eu pe cineva care are 30 de ani si asteapta cu nerabdare continuarea…)Mult succes!

 55. ana said

  chiar eve nu prea e frumos ce faci! sincera sa fiu daca stiam nu ma mai apucam de citit! ai scris un fanfic foarte bun dar postezi foarte greu si asta ca asta dar ne ignori total! macar sa intrii si tu sa mai spui cate ceva…… mie una mi se pare lipsa de respect ptr noi cititorii!

  • Eve said

   Nu e lipsa de respect, e lipsa de timp. Imi pare rau ca te simti ignorata.

 56. M . said

  ma uit de minim 10 ori pe zi pe site sa vad daca a publicat :-s
  publica-l cat de repede poti, nu te rog numai eu , ci o multime de lume :*
  >:D<

  • Eve said

   Ma straduiesc:)

 57. anonim said

  cand apare urmatorul cap te rog sa ilpui 🙂

 58. oana said

  mai lasati fata in pace sa scrie….cred ca are si problemele ei….eva sincer ityi spun de cand iti ia atat timp…nush parca nu mai e preferatul meu…sper sa nu te superi…dar macar incearca sa faci mai rpd ptr noi…chiar ne place ce faci…darr dak asteptam atat se duce si pasiunea noastra odata cu rabdarea…imi place ce scrii…si sper sa nu te superi

 59. deea said

  Hey, Eve cat mai dureaza :((. Nu mai pot sa mai suport … cred ca intru din 10 in 10 minute pe site ca sa verific . Si a mai inceput si scoala … fuck . Hurry up!!! pupici

 60. Amalia said

  Oh doamne, unii nu au ceva mai bun de facut decat sa enerveze. Uneori nu stiu daca sa rad sau sa ma intristez cand vad ca unii chiar nu au nici pic de viata personala si isi pierd timpul lasand comentarii aiurea doar ca sa simta ca au si ei ceva activitate.

  Ok, a mancat niste litere, a facut ce a facut cu niste virgule, a scris gresit niste cuvinte si a folosit cuvantul „fuck” (e interzis sa vorbesti in engleza si nu am aflat eu? ei nu zau?!)
  Gosh, de aia nu dormi tu noaptea??!
  ROTFLMAO!

  Pana la urma te-ai descarcat emotional scriind mesajele astea, ai aruncat astfel frustrarea pe fereastra? Da? Ma bucur atunci.. si sper ca ti-a mai crescut si IQ-ul cand te-ai gandit la toate astea, ca altfel ti-ai obosit neuronul de pomana.

  Get a life or die trying!

  Eve draga, spor in continuare si numai bine. Abia astept sa citesc continuarea 😀

 61. eliza said

  deci chiar dk pe la sfarsit este un pic lacrimogen(nesimtit baiatul)ficul e sooper tare de abia astept urmatorul capitol.Deci cine a zis k romanii nu au nici un pic de imaginatie ar trebui sa citeasca fanficul asta si cu siguranta ne-ar crede genii.Felicitari Eve tine-o tot asa.:-*:-*ador ficul:X:X

 62. ioana said

  off…super capitol dar tot nu inteleg de ce rob a faut asta…app sunt de acord cu amalia, eve nu mai baga in seama pe aia care nu au ce face acasa si incep sa comenteze aiurea…in legatura cu scrisul mai des eu nu sunt de acord! chiar daca si eu sunt la fel de nerabdatoare,fetelor ganditi-va ca eve are si ea viata pana la urma, nu? deci din partea mea poti sa il lungesti cat vrei ca sa fie cat mai bun! :*
  asa chiar voiam sa iti spun ca atunci cand ma gandesc la emily a ta nu stiu de ce dar imi vine in minte hayley williams si cand ma gandesc la trupa lui emily imi vine in minte paramore! 😀 nu stiu de ce…oricum felicitari si asteptam nextul (cu rabdare!!!!)

 63. anonim said

  te rog pune cap 13 ca nu ai mai pus de mult teeeeeeee roooooooooog

 64. ella said

  apropo,nu stiu dc dar de cand am inceput sa citesc Never think,mi-am imaginat-o pe Em ca fiind o fata nu foarte inalta cu par roscat nu foarte lung.Ceva in genul tipei e la Paramore…:D

  • krisz said

   poate eve ne va dezvalui putin in curand ceva legat de asta :D. cum arata emily :).

  • irenefanfiction said

   ella glumesti??? miai furat gindul, si eu o vad pe hailey de la paramore ca emily, nu stiu de ce…si se potriveste cu rob, doamne, suntem intrun gind, omg!!!

 65. Gabryella said

  Sooper eve :* trist , dar sooper :*
  abia ast urmatorul

 66. krisz said

  please, stop pressuring eve!

  nu rezolvati nimic cu reprosuri si comentarii rautacioase. doar sa stricati ceva atat de frumos. si e pacat!

  si scumpa noastra eve, noi oricum te iubim si te apreciem enorm!(vorbesc in numele sustinatorilor neconditionati).
  chiar daca ai posta un capitol o data pe an si cu 3 sferturi din el cu „greseli”(eu sincer nu am remarcat nici una pana acum).. cei care iti respecta, admira munca si efortul il vor citi oricum, si il vor iubi la fel !

  all my respect to you! :*

 67. anonim said

  cand mai pui shi alt capitol de exemplu cap 13

 68. ligia said

  chiar nu ma asteptam la asta din partea luni….
  chiar am inceput sa plang…mi se intampla destul de des sa plang la carti;));));))

 69. FAKX said

  ce nesimtit e Robert.:))
  eu cred ca in locul lui Emily,il bateam.:))

 70. Nadea said

  super…nustiu cei cu mine dar ador ”finalurile”nefericit…e mult mai real..si am impresia ca doar atuci cind suferi simti cu adevarat ca traiesti…(nu ma crede ”nebuna”,nu vreau sa stric imaginea unei fete din Moldova caci deseori se intimpla ca din imaginea unei persoane sa stici inaginea generala a unui ”grup”mai mare :DD)sper sa ma intelegi corect!!:PP
  astept finalul (care oricum stiu ce trebuie sa fie fericit)

 71. Alien said

  Ce mai capitol. Amuzant, trist, dureros, plin de suspans, foarte dureros. :-<
  Și tipa aia, cum o chema? A…? Nu a fost prea împortantă pentru mine și în plus ma enervat la culme așa că nu am stat să-i memorez numele, sorry. :-s
  Îmi pare rău pentu Em, erau chiar drăguți împreună. :-<
  Sper să-i împaci mai încolo. :o3
  Super capitol. ❤

 72. silvia said

  deci cu greu am gasit situ pe care era never think si sti am citit pana la capitolul 14 si dupa se schimba total povestea nu mai inteleg inainte il cunostea pe rob si dupaia au inceput sa se intalneasca si sa se cunoasca in fine poate nu am inteles eu bn orikum o sa citesc in continuare pt ca imi place fff moolt te pwp si succes in continuare si sper sa imi raspunda si mie cineva sa imi explice 😛

 73. danutza said

  ce aiurea chiar mam intristat daca pana acum am ras…pfff ce aiurea chiar mam pus eu in situatia aia ce aiurea sa astepti sa vina si el cu alisia…

 74. Deny said

  Ugh.. nenorocit. Si mie mi – au intrat in cap imaginile. Nu trebuia sa scrii asta. Cahhhhhh. :)) :))
  Dar.. e un mare nesimtit. Drog pe naiba. Acolo sa se duca cu tot cu Asalia.
  Frumos. Nu pot sa spun ca nu mi – a placut. Totusi.. e trist.
  Dar frumos. 😡

  • Deny said

   Chiar ca Game Over. 😦

 75. Simo said

  am plans moolt la capitolul asta, dar a fost genial- n-a disparut umorul nici intr-o situatie de criza
  bravo!!!:)

 76. Just_mee said

  biata emily…robert perfectul sa dovedit a fi un pervers ;))…mno pervers e pre urat… si cia e ca un drog…robert draga mai lasa twilightul =))

 77. lucy said

  „El s-a încruntat şi şi-a strâmbat buzele cu dezgust.

  – M-am culcat cu ea, Emily.

  Aa…Asta.”

  am ramas cu gura deschisa dupa ce am citit aceste randuri!Rob da dovada de o sinceritatae de neintrecut! bravo eve super capitolul!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: