Never Think

fic by Eve

Capitolul 11 – Drive me crazy

hallwayO privire intensa luase locul celei amuzate de până atunci. Ma privea în asa fel încât sa-mi transmita cât de poate de clar ca vorbea serios. Si în acelasi timp ma analiza, asteptând o reactie din partea mea.

– Nu spui… nimic? a întrebat el dupa un moment.

A durat ceva pâna am reusit sa-mi adun gândurile. Desi mâna lui nu mai era de mult în zona de pericol (acum se odihnea inocenta pe masa), înca îi simteam efectele paralizante. Ca si cum lasase o urma pe unde trecuse. Nu ma puteam abtine sa nu ma holbez la ea.

Chiar si când am vorbit, m-am adresat tot Mâinii.Ea era vinovata!

– As fi preferat sa ma lasi sa decid singura, am spus.

Rob a clipit derutat , asa ca a trebuit sa detaliez ca sa înteleaga:

– Ma refer la trupa. I-ai zis lui Theo…

– Stai, i-am spus doar ca o sa te gândesti, m-a întrerupt Rob aparându-se. Nu e nimic decisiv în asta. Credeam ca îti fac o favoare.

Am stat sa ma gândesc. Ok, poate ca exageram. Hotarârea o sa fie tot a mea pâna la urma, atâta doar ca Rob mi-a înlesnit drumul spre împacare. Lucru pe care probabil nu l-as fi reusit singura din cauza orgoliului stupid. Deci chiar îmi facuse o favoare. Era bine-intentionat si dragut iar eu nu stiam sa apreciez..

– Ai dreptate, am recunoscut. Scuze.

Mi-a zâmbit multumit. Si-a tras scaunul mai aproape si s-a aplecat peste masa ca sa-mi sopteasca în ureche:

– Abia astept sa-mi întorci favoarea.

Felul în care o spusese, tonul plin de anticipatie, nu lasa loc de îndoiala cu privire la tipul de favoare la care se referea. Nu mai era vorba deloc despre întoarcerea mea în trupa. Cu totul alt subiect…

Am înghitit în sec. Nu ca nu mi s-ar fi parut o idee buna. Dimpotriva. Mi se parea una din cele mai bune idei din istoria universului, dar nu puteam sa nu ma simt oarecum intimidata.

– A…acum? am întrebat întinzând o mâna nesigura.

În urma încercarii lui Rob de a ma opri (încercare esuata din cauza ca n-a fost îndeajuns de convingatoare sau prompta), masa s-a clatinat într-un unghi periculos si sticlele de pe ea au alunecat cu un zgomot care a atras atentia câtorva persoane de la mesele apropiate. Noroc ca sticlele erau goale.

Rob s-a uitat la mine cu ochii mariti:

– Nu, nu voiam sa zic chiar acum!

A râs nervos si si-a trecut mâna prin par.

– Vrei sa ma omori, Emily?

I-am raspuns cu zâmbet stânjenit Sa mai renunte la metafore si aluzii daca vrea sa nu existe neîntelegeri în conversatie.

Mi-am facut de lucru ridicând sticlele rasturnate de pe masa ca sa nu trebuiasca sa-i înfrunt expresia pe jumatate amuzata, pe jumatate socata de pe fata lui.

– Lasa-le acolo, m-a oprit el. Daca mai vad o prostie din asta fara alcool, vomit.

– Fara alcool? am întrebat mirata.

Si eu care pusesem comportamentul lui si mai ales al Mâinii, pe seama betiei…

– Sunt cu masina, mi-a zis el cu evidenta mândrie.

– Si Sam?

– Nu i-am spus lui Sam ca vin. Trebuia sa fiu incognito, nu mai stii?

Nu am observat ironie în tonul lui, asa ca nu mi-am ascultat impulsul de a îmi cere scuze înca o data pentru ca îi stricasem planul de deghizare. Era greu sa constientizez ca într-adevar nu era suparat pe mine.

Rob s-a uitat undeva în spatele meu si a oftat. Când m-am întors sa vad ce l-a suparat, am observat ca se întorsesera fetele chicotitoare.

– Vrei sa mergem? l-am întrebat.

Mi-a raspuns ridicându-se cu entuziasm si tragându-mi scaunul fara sa-si ascunda nerabdarea de a pleca.

Nu stiam unde propuneam mai exact sa mergem, dar nu ma interesa prea tare. Îmi era îndeajuns sa plecam de aici si sa stiu ca sunt cu el.

S-a pozat cu fetele chicotitoare cât timp eu m-am dus sa-mi recuperez din culise geaca si geanta. Apoi am facut slalom printre mese, ascunzându-ma pe lânga pereti, si imaginându-mi ca sunt într-un film cu spioni, în încercarea de a-l evita pe Henry, Theo si Bill. Încercarea a fost încununata de succes: nu m-au observat. Poate ca nu aveam ghinion în seara asta pâna la urma, asa cum crezusem.

Rob ma astepta zâmbitor afara, la iesire. La adapostul întunericului m-a luat de mâna în timp ce ne îndreptam spre parcare. Asta nu înainte ca eu sa ma strâmb copilareste la bodyguarzii care nu ma crezusera când le spusesem ca sunt cu Robert. Ha!

S-a oprit lânga o masina neagra si stralucitoare, din nou de o marca neidentificabila pentru mine, si mi-a deschis portiera. Ma simteam ca si cum cosmarul de dinainte se transformase pe neasteptate într-un vis foarte frumos. Totul era perfect.

Dupa ce a intrat lânga mine, Rob s-a oprit pentru o secunda sa se uite concentrat la bordul masinii, apoi în jos spre pedale ca si cum voia sa verifice daca sunt la locul lor. A rasucit cheia în contact cu o grimasa încordata si a rasuflat usurat când a auzit motorul pornind, de parca nu era sigur ca o sa se întâmple asta.

Aveam dintr-o data o presimtire neplacuta.

Am tresarit amândoi violent când cd-playerul a început pe neasteptate sa urle la un volum deranjant de mare. Nu recunosteam melodia, dar suna ca si cum un animal îsi dadea ultima suflare într-un sir de strigate agonizante si ragusite. M-a speriat îngrozitor.

Rob i-a tras un pumn cd-playerului bombanind: “taci din gura” si s-a întors spre mine sa îmi zâmbeasca linistitor. Mi-am dat seama ca probabil expresia ma daduse de gol ca ma speriasem.

– Scuze. E noua, trebuie sa ma obisnuiesc cu ea, a explicat el.

Am aprobat din cap prefacându-ma ca înteleg.

Apoi a rasucit volanul. A dat cu spatele pâna în strada, fara sa-i ia în seama pe soferii care au fost nevoiti sa frâneze brusc ca sa nu ne loveasca din plin. Printre claxoane si înjuraturi, Rob a întors masina fara graba în mijlocul strazii, fluierând linistit.

Am început sa pipai dupa centura de siguranta, într-un moment subit de luciditate.

Reusise sa se încadreze în trafic si începea, spre groaza mea, sa prinda si ceva viteza. Întotdeauna mi-a placut centrul Londrei noaptea, cu toate luminile si reclamele lui stralucitoare, dar acum nu puteam sa-l admir deloc din cauza ca eram mult prea stresata de drum.

– Rob…, i-am spus ezitând.

Nu voiam sa-i ranesc orgoliul de sofer, dar eram destul de sigura ca vazusem un semn de Interzis când cotisem pe strada asta.

– Nu cred ca e bine pe aici.

– De ce? a întrebat el încruntat.

– S-ar putea sa fie cu sens unic. Cu noi … nefiind în sensul unic corect.

Mi-a confirmat spusele o masina care venea din fata si care a claxonat îndelung când a trecut la milimetri de noi.

– E strâmta strada, mi-a oferit el explicatia logica.

O a doua masina din sens opus a trecut periculos de aproape. Soferul ne-a aratat din spatele ferestrei un semn nu foarte politicos.

M-am foit în scaun, tinându-ma de centura de siguranta cu disperare si amintindu-mi de prima si singura data când m-am dat într-un roller-coaster. Începea sa-mi fie rau. Nu credeam ca o sa spun asta vreodata dar trebuia sa recunosc ca îmi lipsea Sam.

– Calmeaza-te, mi-a spus Rob observându-mi încordarea.

Mâna s-a întors în actiune. Mi-a mângâiat blând si linistitor genunchiul, si a ramas acolo.

Oricât apreciam gestul, as fi preferat ca ambele mâini sa tina volanul.

– Em…, a zis Rob fara sa-si multe privirea de la drum.

Atâta ar mai fi lipsit, sa nu se uite la drum. Daca conducea asa în conditiile în care vedea pe unde merge, nu voiam sa stiu care ar fi fost consecintele unui moment de neatentie.

– E ok daca mergem la mine? Nu cred ca mai rezist tocmai pâna în Harlesden.

Oau.Asta a fost direct.

Mi-a aruncat o privire rapida si nelinistita din cauza lipsei mele de raspuns. A deschis si a închis gura de câteva ori, înainte sa spuna:

– Sau…adica, atunci când ai zis ca vrei sa mergem…am crezut ca vrei sa…

Urmeaza un “stii tu”?

– Stii tu…

Încep sa-mi dezvolt capacitati premonitorii.

Din folosirile anterioare s-a dovedit ca “stii tu” înlocuieste o gama larga de termeni, în functie de context. În contextul de fata nu cred ca mai am nevoie de traducere. Ce bine ca ma pricep la vorbitul pe ocolite din proprie experienta.

Rob continua sa-mi arunce priviri scurte si nesigure, lucru care îi afecta concentrarea la condus. De asta la un moment dat masina a deviat atât de tare încât am crezut ca o sa loveasca un stâlp.

Ca sa evit un accident rutier iminent si ca sa nu-i mai prelungesc lui Rob chinul unei nesigurante lipsite de sens, am zis un simplu: “ok”. Nu eram în stare de ceva mai elaborat care sa-l asigure ca amândoi ne doream acelasi lucru. Ar fi trebuit oricum sa-si dea seama pâna acum, si ma pricepeam la fel de prost ca el la exprimat sentimente, respectiv dorinte. Daca ne-am fi apucat sa discutam despre asta, ar fi rezultat o conversatie foarte lunga între noi doi, formata numai din “stii-tu”-uri.

Rob a parut multumit de raspunsul meu monosilabic. A repetat dupa mine “ok” si mi-a zâmbit linistit.

Eram bucuroasa ca mergeam la el, gândindu-ma ca întrevederile de la mine nu se încheiasera prea bine. Prima data fugise pentru ca tocmai îl lovise o criza subita de moralitate iar a doua oara fuseseram întrerupti de Darra. Asa ca poate la el acasa o sa avem mai mult noroc.

Când masina a încetinit iar Rob s-a straduit din mai multe încercari s-o faca sa intre printre usile unei porti de fier, mi-am dat seama ca am ajuns la destinatie. A fost mai repede decât ma asteptam, dar ma simteam cât se poate de usurata ca se terminase calatoria nebuna pe contrasens. Partea cea mai incredibila: se încheiase fara victime. Mi-am promis ca n-o sa ma mai urc prea curând într-o masina condusa de Rob.

În spatele portii si gardului înalt de beton, parea sa fie o cladire cu mai multe apartamente. As fi numit-o “bloc” dar asta însemna s-o pun în aceeasi categorie cu ruina mea de bloc. Si era departe de a-i semana în vreun fel.

Rob a oprit masina în diagonala, ocupând cam trei locuri de parcare din curtea interioara, si m-a ajutat sa-mi scot centura de siguranta.

Când am iesit pe trotuar, am stat o clipa sa admir împrejurimile. Nu ramânea foarte mult spatiu înafara parcarii dar totusi avusesera loc pentru peluza, banci de lemn si o fântâna mica în mijloc. Mi-am imaginat cum ar fi sa le spun vecinilor mei ideea de a ne pune si noi o fântâna arteziana în fata blocului.

– Ce e? m-a întrebat Rob venind lânga mine.

– Îmi place, arata grozav, am zis cu o admiratie nedisimulata.

El m-a luat de mâna si m-a tras spre el.

– Hai sa vezi si interiorul, a zis pe un ton nerabdator.

– Trebuie sa fie superb.

– Hm, nu, m-a anuntat el amuzat. De fapt la mine e îngrozitor. Foarte împrastiat. Mai bine ramânem afara daca îti place asa mult.

Am râs. Nu voiam sa repet experienta de schimb energetic în iarba uda când aveam confortul atât de aproape.

– Sunt sigura ca o sa-mi placa si mai mult la tine, l-am asigurat eu.

Oricum ma îndoiam ca o sa observ gradul de curatenie sau design-ul interior. Aveam alte probleme mai importante si cu totul alte puncte de interes.
M-a condus pe alee cu pasi mari si grabiti, care reflectau propria mea nerabdare.

– Am uitat lumina aprinsa, a zis el chiar înainte sa intram, privind în sus spre ultimul etaj.

Era singura fereastra luminata din cladire.

Parea ceva foarte tipic lui sa fie aiurit în genul asta de lucruri. Dar de fapt îl cunosteam îndeajuns de bine încât sa consider ceva a fi “tipic lui”?

– Te grabeai sa vii sa ma vezi pe mine? am râs eu.

De exemplu nu credeam ca era “tipic mie” sa fac o asemenea remarca siropoasa de flirt, dar totusi tocmai o facusem. Ce-i cu mine?

– Da, asta trebuie sa fie motivul, mi-a zâmbit el fara urma de sarcasm.

Am intrat într-o sala alba mobilata cu canapele, care arata ca receptia unui hotel, si am luat liftul spre ultimul etaj. Rob nu mi-a dat drumul la mâna tot timpul asta, nici macar când a scotocit dupa cheie în buzunarul blugilor sau când a încercat sa descuie usa de la apartament cu o singura mâna. N-a fost însa nevoie sa o descuie.

– E deschis, a observat el surprins.

A uitat sa încuie usa? Banuiam ca asta nu era prea grav având în vedere câta securitate avea blocul deja, dar m-a strabatut totusi un val de neliniste gândindu-ma la niste posibili hoti.

Nu credeam ca e o idee prea buna sa intram, pentru ca hotii ar fi putut sa fie înca în casa, dar Rob a apasat pe clanta înainte sa-l pot opri.

L-am urmat precauta. A aprins o veioza si am vazut ca ne aflam într-un hol încapator dar mobilat doar cu un cuier. Ceea ce mi-a atras atentia însa, a fost o valiza mare si rosie care trona în mijlocul holului. Fermoarul pe jumatate deschis lasa sa se reverse din bagaj haine pestrite. M-am întors spre Rob sa-l întreb pe unde a fost plecat, dar el se uita la valiza cu o expresie ciudata.

Înainte sa apuc sa descifrez ce însemna expresia lui, am fost luata pe nepregatite de mai multe evenimente care s-au petrecut la o diferenta foarte mica de timp: s-a auzit un fel de tipat, o usa s-a deschis furtunos si o tipa blonda s-a aruncat în bratele lui Rob.

Am avut certitudinea ca nu hotii îi sparsesera casa ci fanele psihopate. Ele erau mai de temut fiind mult mai periculoase, asa ca am început sa-mi caut mobilul ca sa cer ajutor. Dar m-am oprit pentru ca tipa care se prinsese de Rob ca o maimuta gumilastica a început sa bolboroseasca chestii bizare:

– Mi-a fost asa de dor de tine! N-am mai rezistat, trebuia sa vin. Te iubesc.

Ok, poate ca nu e o fana psihopata totusi.

Rob i-a îndepartat mâinile din jurul gâtului, fara prea multa convingere, dar cu evidenta retinere. Tipa i-a dat drumul din îmbratisare ca sa-l priveasca îndurerata.

– De ce ma respingi? a strigat ea aproape isteric.

Totul îmi seamana cu o telenovela. Cu o actrita proasta în rolul principal si replici stupide. Si cu mine pe post de figuranta neînsemnata undeva în fundal.

Rob mi-a aruncat o privire speriata, si în felul asta a facut-o si pe tipa cu identitate necunoscuta sa ma observe într-un final. Chiar ma întrebam când o sa ma bage si pe mine cineva în seama.

– Hey, am zis stânjenita.

Tipa m-a privit din cap pâna în picioare pentru o clipa, apoi si-a dus mâna la gura, umerii au avut o miscare convulsiva si imediat a izbucnit într-un plâns zgomotos.

Cu asta m-a convins ca desi poate ca nu era fana psihopata cum crezusem, macar o nimerisem perfect la partea cu “psihopata”. Trecuse printr-o gama impresionanta de sentimente în doar câteva secunde. Nu mai vazusem niciodata asa ceva.

Acum plângea cu sughituri, atât de sfâsietor încât aproape îmi venea s-o consolez. Aproape.

Mi-a trecut orice sentiment de mila atunci când l-am auzit pe Rob linistind-o:

– Nu plânge, te rog.

Ea a continuat bineînteles sa plânga în hohote dramatice, în timp ce Rob o privea neputincios.

Situatia era de-a dreptul penibila. Rob trebuia sa faca ceva…As fi propus sa-i traga doua palme ca sa-si revina. Ma ofeream chiar eu sa o zgudui pâna îi trece. Sau s-o dea afara pâna se linisteste si poate sa ne spuna ce anume vrea si ce naiba cauta la el în casa .

Rob a facut într-adevar o miscare, dar nu era deloc ce as fi vrut eu. A batut-o consolator pe umar.

Desi nu credeam ca e posibil, gestul asta a facut-o sa plânga si mai tare.

Era de neoprit. În ritmul asta o sa creeze o inundatie.

Rob a ezitat o clipa înainte sa faca o alta miscare. A luat-o în brate si i-a mângâiat parul. A pupat-o pe crestetul capului în timp ce ea hohotea în continuare lipita de el.

Acum îmi venea mie sa plâng.

El a închis ochii parând tulburat atunci când a spus pe un ton implorator:

– Te rog, Asalia.

Reclame

69 răspunsuri to “Capitolul 11 – Drive me crazy”

 1. AnDrEeA said

  super…dau prima comm..:d
  cat am mai ashteptat cap asta..sh bineinteles k este genial! 😡 😡 :x…il ador..

 2. deuttza said

  in sfarsit!!!….mai spun k astept capitolul urmator??? k o sa il astept ceva:)):)):))

 3. adanick said

  Cool

 4. nikol said

  ce e cu asalia asta…sper sa fiie vreo sora…sau macar vreo aventura din trecut….sper:) astept cap 12.. este minunat….

 5. AnDrEeA said

  oof…acum ashteptarea urmatorului capitol va fi mai grea ca niciodata…suspansul asta..ma ucide..

 6. cati said

  wow!:X Asalia?/:) te rog spune-mi ca e vr-o sora de-a lui sau veche prietena, nu conteaza ca sufera si ca are probleme psihice, numai sa nu fie ceea ce pare. adica o iubita sau ceva de genu. tocmai asta a omis sa-i spuna lui Emiliy? n-ar fi corect. bineinteles ca asta complica situatia, daca chiar este iubita lui sau ceva de genu, sper doar ca Em sa nu sufere prea mult.
  oricum a meritat asteptarea :). sa inteleg ca acum urmeaza inca o saptamana de asteptare?:-s :-<

 7. adanick said

  De-abea astept capitolul urmator! Dar cum a deschuiat Asalia usa?

  • Eve said

   Pai avea cheie

 8. annabellalove said

  OMG

  deci inca mai tremur….

  e superb capitolulllllllll

  iar urmatorul capitol sper sa fie mai repede decat anterioarele:))

  • annabellalove said

   si m-au apucat lacrimile:)):)):)):)):))

 9. miss jo said

  Asalia nu este tipa despre care vorbea Sam:-?.?hmm…presupun ca acum o sa se certe:(…ork deabia astept urmatorul capitol:X

 10. orty said

  wow…dragut astept cap urmator:”>

 11. Baby Blue said

  genial…in sfarsit a aparut…aku citesc:X:X:X

 12. Cata said

  in sfarsit a aparut:X… e foarte frumos fanficul tau:X! faci o treaba excelenta! felicitari! sper ca urmatorul capitol nu se va lasa la fel de mult asteptat;))…:X:*!

  • Eve said

   multumesc.Si eu sper sa scriu cat mai curand.

 13. Maria said

  in sfarsit l-ai postat:X
  mai trebuie sa mentionez k e superb?

 14. ioana said

  super-extra-mega-tare te rog eve nu ne lasa inca o sapt de suspanas!!!! off…genial…si da asalia e cea despre care vorbea sam

 15. irinaa said

  doamne nu sa fie vreo pritena de a lui, sa fie decat o sora ceva ..nu vreau sa strice relatia dintre ei, :(mai lasat cu gura deschisa…mai vreauu numai am rabdare..:((((((((

 16. dmn…te rog fa maine continuarea…sau macar ne poti spune cine este fata aia?este cumva vreo iubita a acestuia?

 17. Alexa said

  Mai, Asalia e vreo fosta iubita ori ceva, sau vreuna cu care se vedea el. Vedeti la capitolul 7.

  „Am răsuflat uşurată. Dacă Robert propunea un loc prea luxos, puteam să insist să mergem undeva unde să mă simt mai puţin expusă.

  – Dar cu Asalia merge de obicei în Crystal, continua Sam.

  Am rămas uitându-mă la el. Nu ştiam cine e Asalia. Luându-mă după nume, vizualizam un fotomodel cu o frumuseţe exotică.”

  • Eve said

   Hehe, ti-ai amintit.

 18. Phoenix said

  oh, de-abia astept capitolul urmator … :D:D super tare.

 19. krisz said

  thank you eve :X

  you made my day better :X :*:*

 20. angi said

  Esti cea mai tare.Astept cu nerabdare capitolul urmator.

 21. deea said

  nu imi placeeeee :((( cine e asalia asta X( te rog spune-mi ca nu transformi povestea asta frumoasa intr-o drama … astept urmatorul capitol. pupici :*:*:*:*

  • Eve said

   Imi pare rau ca nu-ti place. N-as zice ca pot sa scriu o „drama”. Dar cine stie…poate sa se transforme si-n horror:))

 22. elli said

  Eu cred ca e doar prietena cea mai buna a lui Rob sau ceva de genul…si a inceput sa planga pt ca….in sfarsit si-a gasit Rob o prietena….:)) Chiar nu stiu… Superb capitol!Tine-o tot asa!

 23. Papadie said

  Multumesc ,multumesc,multumesc Eve!!!
  X de obicei fiecare capitol din „never think” e cea mia savuroasa lectura ❤
  Felicitaaaaari!!
  Continua.si multumim ca ai postat atat de repede noul capitol.
  xoxo

 24. Mary said

  Imi place !!E comica si plina de neprevazut. Atunci cand crezi ca sti ce o sa se intample (sau vrei sa se intample )…iei teapa ! Dar e si frustrant in acelasi timp.Asa ca nu amana foarte mult punctul culminant.

  • Eve said

   O sa incerc. Mersi de comment.

 25. Catalina said

  Super!!! Dupa o lunga asteptare a venit si capitolul acesta! Ma bucur mult ca l-ai impartasit cu noi! 😀 …. Asalia e un nume frumos…:)) dar nu pt un personaj negativ :(. Deabia astept continuarea! 🙂 Multumim!

 26. iuana said

  te rogg frumos scie cat de repde poti capitolul 12 ….. ca eu imi dau duhul aici:)))
  :X:X:X:X
  loveeeeeeeeeee itttt
  :X
  xoxo

 27. iuana said

  si sincer miar placea sa stiu cum tio imaginezi tu pe emily si trupa si darra si sam:D

 28. Georgia said

  „Mi-a confirmat spusele o masina care venea din fata si care a claxonat îndelung când a trecut la milimetri de oglinda retrovizoare a masinii lui Rob.”

  ma gandesc ca era vorba despre oglinda laterala……daca era cea retrovizoare era cam aiurea….insemna ca ar fi trecut prin mijlocul masinii….retro vizoare = vedere in spate…..deci este vorba de oglinda din Interiorul masinii care e prinsa sus, pe parbriz :)…..sorry, daca te-a deranjat, dar ma gandesc ca poate nu stiai exact sau ai avut o scapare 🙂

  • Iria said

   Scuze ca intervin, dar oglida, fie ca e cea din interior sau cea din lateral, iti ofera doar vederea in spate. De cele mai multe ori, trebuie sa nu rupi cuvinte din context doar pentru a face o observatie cuiva. Daca tot faci observatii legate de masini, cand rogi pe cineva din dreapta ta sa se uite in spate ii spui „Arunca si tu o privire prin luneta”? Eu una nu prea cred. Si intervin pentru ca mi se pare ca nici tu nu stii exact despre ce vorbesti, dar vrei sa atragi atentia.

  • Georgia said

   observ ca ai scos de tot partea cu oglinda laterala/retrovizoare :)…..nu trebuia….era suficient doar sa inlocuiesti retrovizoare cu laterala 🙂

   „Mi-a confirmat spusele o masina care venea din fata si care a claxonat îndelung când a trecut la milimetri de noi.” ….asa arata acum …..hmmmm….stiu si eu ce sa zic….este pana la urma alegerea ta.

 29. Georgia said

  ah, si ar mai fi cateva lucruri, dar ma gandesc ca si-asa te-am suparat cu primul mesaj…..sunt convinsa ca nu sunt greseli intentionate, ci doar scapari….se mai intampla….ma gandeam, asa, ca o sugestie, ca ai putea sa verifici si sa corectezi textul inainte de a-l posta. Stai, n-o spun cu rautate, n-am nicio intentie, altfel n-as mai citi ce scrii, insa azi au fost unele cam evidente……si inca ceva….ori multa lume foloseste in fan-fic-uri aceleasi expresii, ori e ceva necurat la mijloc. Am intalnit in capitolul asta cateva pe care le-am mai citit in vreo doua inainte de a aparea capitolul tau…….sau poate tot tu le scrii, sub pseudonim….ar fi minunat 🙂

  • Eve said

   Verific inainte sa postez. Dar sigur raman multe greseli, asa ca mai bine mi le spui clar ca sa le corectez. Nu apreciez critica ta ca plagiez „expresii”. Pur si simplu asta e vocabularul meu limitat si plicticos.

  • Iria said

   Georgia, in primul post ai dat un exemplu, dupa aceea ti-ai argumentat (cam neinformata, ce-i drept) ideea. Totusi, vad ca in acest post faci afirmatii total neadevarate care nu sunt sustinute de nimic. Ce a fost azi evident? Despre ce expresii vorbesti? Nu de alta, dar mie una nu mi s-a parut. Dar pana la contraziceri, te astept cu demonstratii. Asta e una din regulile fundamentale ale debate-ului. Sa vii cu argumente bine structurate, insotite de dovezi.

   • Georgia said

    daca conducea = cacofonie
    inafara = in afara
    confortul = comfortul
    de = se (la inceputul capitolului)

    si nu mai sariti asa , ca nu vreau sa fac rau la nimeni, binenteles ca mi-as sustine spusele despre anumite expresii daca ele ar mai exista :)….o parte din text a fost modificata de cum arata el asta-noapte, cand l-am citit prima data.

    oricum, eu atat am avut de spus, n-am vrut sa creez nicio valva, mi-am spus doar observatiile.

    si Iria, eu zic sa citesti mai cu atentie, cine stie, poate o sa treaca si pe langa ochii tai chestiile astea 😀

    Iar daca tu crezi ca informatia cu oglinda retrovizoare nu este fondata, iti recomand sa intrebi orice sofer cunosti tu, sau sa cauti pe Google, sigur vei gasi 😉

    so, enjoy forever the fog 😉

    Eve, tu esti autoarea, tu stii cel mai bine ce si cum …. indiferent de ce greseli exista, mie imi place ce citesc aici, la tine. Faptul ca am scos in evidenta niste mici inadvertente n-ar trebui sa te deranjeze, dar din nou, cine sunt eu sa vorbesc.

    O sa ma opresc din a mai lasa comentarii, pentru ca se pare ca acestea sunt intampinate cu ostilitate, lucru pe care nu l-am avut in intentie 🙂

    asadar, faceti ce vreti. 🙂

    succes si inspiratie maxima in continuare 🙂

   • Eve said

    Georgia, nu stiu de ce ma acuzi ca as fi modificat ceva intre timp. N-am facut asta. Am schimbat numai faza cu oglinda retrovizoare, nimic altceva. In rest, nu ma deranjeaza commentariile bine argumentate, multumesc ca ma faci atenta la greseli.

   • Iria said

    Draga mea, sunt sofer. De asta am si spus ce am zis. Iar greselile pe care le-ai enumerat tu acolo sunt clar scapari. Asteptam alea pentru care ai acuzat-o de plagiere. Nu conteaza. O zi buna sa ai¬

 30. Iria said

  Felicitari! Sunt putine lucruri de care devin dependenta, sunt si mai putini oameni care ma impresioneaza si sunt foarte rare lecturile care imi redau sentimente. Dar, tu, prin tot ceea ce ai facut pana acum ai reusit sa ma faci sa devin dependenta (in timp ce imi verific e-mail-ul, ma uit daca nu cumva ai mai postat vreun capitol nou, pagina ta e la favorite), m-ai impresionat atat prin modul in care scrii, cat si prin tot ceea ce ai facut (si nu putine iti sunt talentele) si Never Think… ei bine, Never Think imi reda sentimente. Felicitari pentru tot ceea ce faci!
  Pentru 18, La multi ani! (desi cam tarziu, am cam evadat nitel din civilizatie si sunt proaspat revenita).
  Astept cu nerabdare urmatoarele capitole (intre timp incerc sa ma conving sa nu mai citesc, pentru ca nu prea sunt obisnuita cu lectura in portii, dar nu ma pot abtine). Te pup!

  • Georgia said

   pai, draga mea….daca esti sofer atunci cu siguranta ar trebui sa stii care e oglinda retrovizoare si care e aia laterala, ca altfel, Dumnezeu cu mila. 🙂

   si te rog sa citesti cu atentie ce am scris in comentariul acela referitor la expresiile respective despre care in niciun caz, nu am spus ca sunt plagiate….am zis doar ca seamana mult……..So Long 🙂

 31. lillu said

  Plicticos pe biata,eve! Nu e plicticos >:P.E supeerrb:P.
  Deci,nu mai aberati ca Asalia ar fii vreo sora ca mie mi se pare cam exagerata reactia ei cand il vede,ca sa fie doar o sora;))..asa ca lasati-o pe Eve sa-si faca povestea cum vrea,ca s-o indragiti mai departe.
  Bravo,Eve!Inca o data,reusesti sa ma sochezi!:)

 32. CrI said

  bestiaaaaal:x
  esti un geniu!
  ast continuarea:*:X:-W

 33. purple_star said

  plzzzz poti sa postezi mai repede capitolele adik nu am mai fost asa entuziasmata sa citesc ceva decat am citit prima oara zori de zi so plzzz spor la scris

 34. Maddy said

  o doamne intotdeuna ne lasi in suspans….:))
  atunci cand credeam k o sa faca si e ceva mai… pervers…:))
  abea astept capitolul 12 ..bafta la scris 🙂

 35. butterfly said

  Capitolul asta e pe gustul meu ..mai ales Comentariile:)):)).daca reusesti sa provoci asemenea reactii inseama ca esti minunata…dar u stiai asta deja>bv tie .

  • Eve said

   Mersi ca incerci sa ma faci sa gasesc o parte buna in commenturile negative:))

 36. mihaela said

  felicitari eve!!ai creat o poveste absolut incredibil de frumosa,si binenteles ca si de data asta ai reusit sa ma surprinzi si sa ma faci sa asptept cu nerabdare urmatorul capitol…esti fantastica draga mea:*:*….sper ca urmatorul capitol sa il poti posta cat mai curand:)

 37. Loom said

  sincer felicitari…imi pare raw ca ai primit coomuri nu prea placute dupa parerea mea…mie imi place ceea ce faci..tineo tot asa. sh app dragutza faza cu blonda insa sper sa fie ceva din trecut…pwp pana la urmatorul cap.

 38. bella said

  capitolul urmator e „telenovela continua”? super…dar de ce inca o data se strica o posibila seara de vis?:( de abia astept capitolul urmator!!!

 39. lillu said

  of,of..pai Rob e atat de pervers,cat il lasi tu de pervers.adica eve da niste detalii asa minime si evazive,ca sa ne putem imagina noi mai mult :>:>

  • Eve said

   Bine spus;)

 40. A@ngelicus~By said

  domneeeee….ador ficul tau Eve…este preferatul meu!!!esti cea mai tare…e atat de natural!este singurul pe care il ciytesc in intregime sti tu;))…intru pe blog din ora in ora sa vad dak nu a mai aparut un cap.
  FELICITARILE MELE!YOU’RE THE BEST!
  deabea astept sa vad ce explicatii are rob…

  • Eve said

   Mersi mult. Sper sa-ti placa si in continuare:)

 41. alicebeautifulvampire said

  of,of,of…..mai trebuie sa spun cat de mult il ador?mai trebuie sa spun cat de mult astept capitolul 12?nu cred….dar sper sal termini repede….ma tii in suspans…..si asalia asta cine mai ii?

 42. annabellalove said

  asteptam cu multe nerabdare urmatorul capitol…

  ca de obicei…

  succes la scris [si sa ne clarifici cine e Asalia asta plangacioasa:))]

 43. Bella1036 said

  Hmmm..sincer.. cand e urmatorul capitol?
  Daca vrei sa stii, din cauza ta am mers de 6 ori la un Internet Cafe (de langa scoala mea; binenteles, in timpul pauzelor) si am platit de 6 ori pentru o ora, ca sa stau numai 5 minute, si sa vad daca a aparut capitolul 12. Deci, Eve, daca esti draguta si te mai gandesti ca este criza, ai putea sa ne salvezi ”economiile de o vita”, postand mai repede 🙂 😛 😀 . Cer prea mult? (CAZ REAL)

  • Bella1036 said

   Economiile de o viata*
   Scuze daca mai am greseli. Am scris de la ACEL INTERNET CAFE.

  • Eve said

   :)) Wow, multumesc.Nu merit sa cheltui din cauza mea.

 44. Maddy said

  Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12!

  Te susţinem Eve ! Eşti cea mai tareeee !!!

 45. Maddy said

  Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12!
  Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12!Vrem capitolul 12! Vrem capitolul 12!Vrem capitolul 12!

  • Eve said

   Wow.Multumesc Maddy:))

 46. annabellalove said

  Vrem cap 12 sa scapam de mama :))

  [caz real:))]

  … dAca pui cap 12 atunci cred c „am sa uit sa o insotesc pe mama la vecine:))]

  ca am facut pariu :)):)):)):))

  asa ca te rooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooggggggggggggggggggggggggggggggg pune inca azi cap 12 altfel toata duminica voi petrece cu niste babeeeeeeee

 47. Nadea said

  uuu,,,,bravo(dar in alt sens)

 48. Deny said

  Ahh, Asalia. Sssss. >:P
  Inca nu s – a despartit de ea?! :((
  Trist. 😦
  Chiar ca e psihopata.:))
  Frumos. 😡

 49. Just_mee said

  hopaaaaaaa vinii lupii, Asalia…

  este o vb cand tie lumea mai draga atuncea se destrama 😐

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: